Nudny i strasznie zakrecony. Jakby rezyser nie byl pewien co chce przez ten film powiedziec i jak go zakonczyc... Jestem rozczarowany. Po takiej obsadzie spodziewalem sie czegos lepszego. Odnosi sie wrazenie jakby film nakrecil schizofrenik. 3/10
hmm, a moze to Ty po prostu nei wiesz co rezyser chcial Ci przekazac? moim zdaniem zakonczenie..pasowalo do calosci...film fajny, ale trzeba umiec sie odpowiednio do niego nastawic, wczuc sie w klimat, wtedy cos moze do nas dotrze :)
Odpowiednio nastawic??? Przepraszam, ale po przeczytaniu zapowiedzi nie bylem w stanie odpowiednio "nastawic sie" do ogladania tego dziela. Dlaczego? Bo spodziewalem sie czegos zupelnie innego. I pewnie z tego wynika moje rozczarowanie i to ze prawie zasnalem po 2/3 filmu...
Ale nie wazne - powinienem sie po prostu "nastawic" na bardziej nudny film - wtedy moze bym wytrzmal.
Wybacz ale jest wiele ciekawszych filmow na ktore nie trzeba sie specjalnie nastawiac zeby miec przyjemnosc z ich ogladania...
porażka, zgadzam sie. Lubie tego typu filmy ale ten jest tak nieprzeciętnie nudny, ze szkoda słow. Póltorej godziny czekania z nadzieją na wielkie ..bum a tu nic. Nieudany film po prostu.
JA na początku tez zasypialem ale pozniej film sie bardzo rozkręcił jezeli tylko ktos kto go oglada, systematycznie wszystko rozumie o co chodzi.... ja zawsze oceniam film po jego obejrzeniu a przedewszystkim gdy juz zrozumie tego czego nie zarozumiałem i tu radze Wam poszukac odpowiedzi na pytania ktorych nie rozumiecie z tego filmu np po przez napisanie go na jakims forum filmowym i dopiero oceniajcie (moja rada) chyba ze juz to uczyniliscie i tak sie Wam nie podobno to juz inna sprawa nie kazdemmu moga sie podobac tego typu filmy.... Jak dla mnie film swietny 10/10 polecam kazdemu.... chetnie pomoge komus kto ma jakies pytania dotyczace filmu Pozdrawiam unVave