PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120103}

Zostań

Stay
2005
7,2 72 tys. ocen
7,2 10 1 72342
6,0 30 krytyków
Zostań
powrót do forum filmu Zostań

zaczynają się podobać dopiero jak przeczytasz w internecie o co tak naprawdę chodzi..

9

ocenił(a) film na 8
Doris_8

Kurczę dokłądnie tak samo uważam...niby bez sensu...ale cały film siedzisz oglądając z zainteresowaniem...a gdy sie konczy, i nic nie wiesz...szukasz...w internecie o co chodzi...Po niewielu filmach myślisz tylko o tym by wyjaśnić to co widziałeś a czego nie zrozumiałeś...

sebol04

ja jak nie rozumiem to oglądam tyle razy, aż zrozumiem;) po co mieć podane wszystko jak na tacy? czy nie jest przyjemniej dojść do sedna filmu samemu? :D

ocenił(a) film na 10
aneczka_89

łi tam, ja chce wiedziec od razu :D, a nieszczególnie lubię oglądac 2 raz.. chociaż dla 'stay' zrobiłam wyjątek ;), niektóre rzeczy kojarzy się dopiero za 2, 3 razem..

użytkownik usunięty
Doris_8

Spoiler:P

Nie był taki trudny do zrozumienia. Znaczy...do interpretacji.
Wjechała w niego Beth, a wszystko wcześniej było snem na jawie.
Dlatego Beth była taka załamana, nie odbierała telefonów, on mówił, że zabił rodziców, a Athena odeszła, bo prowadził ten samochód i czuł wyrzuty sumienia, chłopczyk z balonem też tam był.
Film pokręcony, ale bardzo ciekawy i tak samo jak Donnie Darko wyróżniający się z tej papki, której doświadczamy ostatnimi czasy:)

ocenił(a) film na 10
aneczka_89

dokładnie =]
ja zamiast szukać o co chodzi, po prostu myślałem, myslałem i wymyśliłem. prawie w 100% sie zgadzało.