PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10065669}
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1115
5,0 2 krytyków
sanah NA STADIONACH
powrót do forum filmu sanah NA STADIONACH

Film, pokazujący jak prosta dziewczyna z niesamowitym talentem zaszła tak daleko w tak krótkim czasie.
Niech każdy mówi co chce, ale Sanah jest przykładem łączenia pokoleń i pokazuje swoją muzyką i teledyskami, że jeśli tekst jest dobry to nie trzeba pokazywać i obnażać swojego ciała, by dzisiejsze społeczeństwo chciało Cię słuchać i oglądać.

ocenił(a) film na 8
domkaa200

Zgadzam się i nie rozumiem hejtu w stronę artystki. Pracowita, skromna, mega urokliwa, ma w sobie swego rodzaju magnetyzm, jest "jakaś" ,ma coś do powiedzenia, to raczej rzadkość wśród "artystów" tego pokolenia. Tylko się cieszyć i kibicować dziewczynie

ocenił(a) film na 10
piosnka_na_niepogode

Nie rozumiesz hejtu w stronę artystki? Już tłumaczę. Za dużo osiągnęła i zazdrość niektórych zżera. Gdyby była przeciętniakiem. Takim, siedzącym gdzieś sobie w kąciku, cichutkim średniakiem, nikt by jej nie atakował. A skoro się wychyla, w dodatku z sukcesami, to mocno obrywa. Wredna ludzka natura, po prostu! Innego wytłumaczenia nie ma. I właśnie z tego powodu oceniłam film na 10. Dałabym 8, ale wkurzają mnie ludzie, którzy nie oglądali filmu, ale dają 1, bo chociaż w taki sposób mogą "przywalić" sanah... Dlatego podbiłam ocenę! Trzeba wyrównać ten hejt :)

ocenił(a) film na 10
piosnka_na_niepogode

Nie rozumiesz hejtu w stronę artystki? Już tłumaczę. Za dużo osiągnęła i zazdrość niektórych zżera. Gdyby była przeciętniakiem. Takim, siedzącym gdzieś sobie w kąciku, cichutkim średniakiem, nikt by jej nie atakował. A skoro się wychyla, w dodatku z sukcesami, to mocno obrywa. Wredna ludzka natura, po prostu! Innego wytłumaczenia nie ma. I właśnie z tego powodu oceniłam film na 10. Dałabym 8, ale wkurzają mnie ludzie, którzy nie oglądali filmu, ale dają 1, bo chociaż w taki sposób mogą "przywalić" sanah... Dlatego podbiłam ocenę! Trzeba wyrównać ten hejt :)

domkaa200

Jest w Polsce mnóstwo utalentowanych dziewczyn i chłopaków ale tylko Ci osiągają sukces, którym środowisko szołbiznesu na to pozwoli.... A komu pozwala - widać po twarzach. Sanah, Kwiatkowski, Podsiadło i oczywiście reklamują banki, bo tam wujek siedzi... Szkoda słów.

pcsik

Komu pozwala szołbiznes? Piszesz, jakby to była jakaś wielka teoria spiskowa. I o co chodzi z twarzami Sanah czy Podsiadło?