PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32383}

xXx

2002
6,6 104 tys. ocen
6,6 10 1 103737
4,7 17 krytyków
xXx
powrót do forum filmu xXx

Oglądałme ten film jakiś czas temu,nie przekonał mnie w ogóle!!!!POmimo że jstem nastolatkiem,w dniu kiedy pisze ten komentarz,mam 18 urodziny:):)to nei przepadam za teog typu filmami,jacyś moze młodsi widzowie będą zapewne zachwceni,mnie film wogóle nei wciągnął,akcja,mimo iż widowiskowa nie umywa się do tej z zabójczych broni,szklanych puałapek....Bardzo nieciekawa fabuła!Fiolm ratuje Vin Diesel,który wielkim aktorem nei jest ale ma w sobie coś miłego i na pewnoe pasuje doteog rodzaju kina,liczyłerm na Samualea L.Jacksona ale widać było że przyjął role bo penei potrzebował na kolejne ferrari.Oceniam ten film na 3/10,maksymalnie 4/10.Pozdro zaróno dla przeciwnkiów ten filmu jak i zwolenników bo każdy ma swój gust.

ocenił(a) film na 7
damek1690

Jak dla mnie film jest świetny, może dlatego że jestem wielbicielką tego gatunku... Vina Diesela z resztą też. Niewątpliwie opiera się na wyświechtanym już schemacie Bondów (agent contra wariaci chcący zniszczyć świat, powstrzymanie ich w ostatniej chwili, happy end - agent z dziewczyną na jakieś wyspie) plus widowiskowe, ekstremalne sceny, mniej lub bardziej przekonujące. Jak napisałeś, każdy ma swój gust i na przykład ja lubię oglądać w kółko ten sam schemat i każdy film tego rodzaju mnie wciąga. A jeśli za takimi nie przepadasz, to nic dziwnego, że Cię nie zachwycił - obiektywnie rzeczywiście nie było w nim nic scecjalnego.
Zgadzam się za to co do Samuela L.Jacksona - możnaby oczekiwać lepszej kreacji, a jego agent Gibbons to była wyjątkowo drugoplanowa postać drugoplanowa ;).

ocenił(a) film na 3
Berry_J_

No wiesz,ja uwielbima filmy akcji tylko ten dla mnie był po prostu zbyt efekciarski i nie angażowałem się wogóle...

ocenił(a) film na 10
damek1690

może nie lubię filmów tego gatunku, ale ten był świetny. szczególnie Yorgi ( Marton Csokas ) jest zajebisty. dla mnie arcydzieło :)