Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dla mnie największym przegranym to oczywiście Incepcja jest to dla mnie najlepszy na dzień dzisiejszy film, także statuetka dla filmu i reżysera być powinna ale jak już nie to chociaż za scenariusz ale dobra cieszmy się że chociaż w innych nagrodach była bezkonkurencyjna,

Pozdro

Czy ktoś wie, gdzie można obejrzeć powtórkę oscarowej gali? Będę wdzięczny za
informację.

Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem ale Oscara za najlepsze efekty specjalne dostał film Incepcja a nie Harry Potter, jak nie wierzycie to sobie sprawdźcie na oficjalnej stronie oscarów. Oglądałem te gale i czuje się urażony taką pomyłką naprawcie to proszę was, uważałem was za rzetelnych ludzi.....................

- Wyspa Tajemnic nie dostała żadnej nominacji. Przecież to jakiś żart.
- W kategorii Animacji pełnometrażowych nie uwzględniono "Legend Sowiego Królestwa" a
to przecież najładniejsza z dotychczasowych animacji!
- Incepcja nie dostała żadnej nagrody za scenariusz!
- Czarny Łabędź nie dostał Oscara za zdjęcia!? No...

więcej

Oscary w TV? Ktos wie?

użytkownik usunięty

Ktos ma pojecie dotyczace transmisji gali oscarowej w tv? Odbedzie sie? i na jakim kanale?

Dla mnie spora porażką był wybór filmu dokumentalnego, liczyłem na to ze Waste Land wygra, no ale cóż. Sporym zaskoczeniem również dla mnie był wybór piosenki z Toy Story 3, gdyż była to najsłabsza według mnie z pośród nominowanych.
Jeśli chodzi o muzykę to stawiałbym raczej na "Jak wytresować smoka", no ale dobra.

Możecie mi napisać kto wygrał itp itd bo nie dałam rady oglądać z góry dzięki

Wiecie gdzie można obejrzeć powtórkę Oscarów? Po kategorii najlepszy aktor poszłam
spać, a chciałabym zobaczyć co było dalej :))

tragedia ...

A jak wspominacie osckarowe studio w canal+, prowadzone przez Pania Agnieszke Egeman?

Mam dwa zastrzeżenia:

1) Prowadząca w ogole nie potrafiła ogarnąc programu i ciągle brakowało jej słow
2) Pan Juliusz Machulski - w każdym akcie był zdziwiony i było słychac "eeee nie widziałem tych filmów"? WTF?

Pan...