Czemu tylko jedna nominacja dla Trona: Dziedzictwo chodzi mi tu o dźwięk bo ogólnie to
spoko film, ale dźwięk on przecież "rozwalał" jak go pierwszy raz obejrzałem byłem po
prostu "zamurowany" (obejrzałem go w Heliosie niech będzie że reklamuje), po prostu nie
da się tego opisać wrażeń ale gdy drugi raz go...
Witam.
IMO w nominacjach do najlepszej piosenki nie ma rzadnej naprawdę ciekawej piosenki. Chciałbym zobaczyć w nominacjach np. "Time" Hansa Zimmera (Incepcja OST).
Pozdrawiam
PS Mam nadzieję że uda się w końcu Hansowi Zimmerowi wychaczyć oskara:))
Z najlepszej dziesiątki tylko pięć ma prawo do statuetki za najlepszy film :
1. "Jak zostać królem"
2. "Czarny łabędź"
3. "The Social Network"
4. "127 Godzin"
5. "Fighter"
5 nominacji dla Czarnego łabędzia to skandal w porównaniu do Incepcji.
Powinien otrzymać minimum 8, a nawet 10 tak jak "Prawdziwe...
Cóż...
Można było to przewidzieć...
Gdzie nominacja dla Królestwa zwierząt ?
Czemu tak dużo dla przeciętnej Incepcji ?
Dlaczego tak mało dla Czarnego łabędzia i 127 Godzin ?
Fighter... Cóż... Może być...
Prawdziwe męstwo... zaskoczeniem...na razie muszę się otrząsnąć z pierwszego wrażenia...
Czy to pozytyw czy...
Oto piękny sprawdzian dla Oscarów - wygra spektakularna bajka w 3D, sprawnie zrealizowana, zabawna w amerykański sposób - popkulturowa czy może przecudna baśń?
Toy Story czy Iluzjonista?
Film Chometa nieznany niestety u nas, bo emitowany tylko w studyjnych kinach, ale czy o wartości filmu decydować może jego...
Zdziwiła mnie bardzo mała ilość nominacja dla długometrażowych filmów animowanych (tylko 3). Nie pamiętam ile było rok temu, ale na pewno było ich więcej.
Nie można zagłosować na film Tron w kategorii Najlepszy Montaż Dźwięku - jest tylko
informacja, że nie znaleziono strony o podanym adresie..