użytkownik usunięty

...dla Jennifer Lawrence? Ma 23 lata a zdobyła więcej nagród jak Gary Oldman, Ralph Fiennes, Tim
Roth czy Kenneth Branagh razem wzięci. Widać, że jest genialną,niesamowitą, i utalentowaną
aktorką która zdobędzie 2 oscar.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Oby nie! ;)

Mam nadzieję, że nie. Jak na mój gust gra całkowicie... nijako.

Nie jest genialną aktorką, ale jest niezła, ma osobowość, no i nie zachowuje się jak Lindsay Lohan czy Britney Spears w jej wieku. Akademia chce ją promować, bo potrzebują nowej Julii Roberts. Za kilka lat Jennifer pójdzie pewnie w zapomnienie.

użytkownik usunięty
gry270

To była ironia z mojej strony. Osobiscie uważałam do tej pory że Lupita zdobędzie oscara. Ale szukuje nam sie niespodzianka. Niestety oscary straciły w moich oczach od kilku lat. Przez te promowania gwiazd aby zdobyły nagrody. Chciaż jest iskierka nadzieji dla zdjęć gdzie Lubezki zdobędzie w pełni zasłużoną statuetke.

:) Nie załapałem ironii. Może dlatego, że tyle osób uwielbia Jen ;)

gry270

Nie nie nie, nic do tej dziewczyny nie mam, ale to, co Akademia wyprawia w jej przypadku, to jakieś nieporozumienie. Aktorka niezła, z aspiracjami do bardzo dobrej, ale nie oszukujmy się - to typowa komercha. Jest na nią boom, to promują ją gdzie tylko się da, ale 2 Oscary pod rząd? Do diaska, byłaby pierwszą kobietą, której się to udało i to ma być ona? Rozumiem, gdyby to była Meryl Streep - weteranka i baardzo utalentowana kobieta...Nie wyobrażam sobie tego, przy całym szacunku dla Jennifer.

taak ja chcem tego oscara dla niej :D ale szkoda że to nie w tym roku bedzie jej pierwszy oscar, lepiej by było gdyby rok temu nie dostała(za nią mogłaby dostać Chastain albo za całokształt Riva). Tak to nie wiadomo co się z nią stanie, a jest mega talentem :)) jeśli nie ona to można dać Roberts :p