Jestem za tym by stara wersja filmwebu jednak pozostała nadal dla konserwatystów do których i ja sie zaliczam.Ciekawe jak procentowo to wychodzi wśród Was,czy jednak nowe czy moze stare,które znamy i do którego sie bardzo przyzwyczailiśmy,szczególnie do tego bordowego kolorku....
Popieram, ale niech oldFilmweb zostanie jako alternatywa dla tego nowego, niech całkowicie nie znika :)
Masakra to nowe "coś"! Czuję, że będę tu dużo rzadziej zaglądać;/ Jest to cięższe do obczajenia niż ten cały fejsbuk. Co to ma znaczyć, że wchodzę na portal filmowy i w centrum strony zamiast repertuaru kina widzę powiadomienia co ostatnio zrobili moi znajomi?! Co to?! Nasza klasa?! A w ogóle to nie rozumiem jak można istnieć od 12 lat, wyrobić się, mieć stronę, która jest tak "filmwebowa", że jak ktoś mi się pyta z czym mi się kojarzy połączenie 'ciemny czerwony + czarny' to odpowiadam "Filmweb" i uwalić to nagle na biało?! I kto niby wam kazał napisać, że też "pokochaliście nowy Filmweb"?! Bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć... Nie wiem jak mogliście wyłożyć grubą kasę na spartolenie sprawy... Byłam dumna z Naszego Polskiego Filmwebu... a teraz się zawiodłam...
wcale nie jest takie 'ciezkie' do obczajenia - zwlaszcza, ze wystarczy troszke posiedziec i masz strone dopasowana do wlasnych potrzeb
co by jednak nie bylo duzo brakuje do starego filmwebu i chyba jakiekolwiek sensowne uwagi bedzie mozna skladac dopiero po zmianie kolorow na stare dobre czarno-czerwone - inaczej dupa blada (doslownie blada!)
Mi tam nowy FW się podoba - trzeba się przyzwyczaić. Pamiętajmy jednak wszyscy, że to BETA i teraz jest najlepszy czas, by zgłaszać usterki. Więc bezsensu jest mówienie "o jaka zła strona, totalne nk, już tu nigdy nie wejdę!". Zauważcie, że zakładkę z aktywnością znajomych można z kokpitu usunąć - to taki przykład dla malkontentów ;) Dlatego każdy, kto ma jakiś pomysł, jak dostosować stonkę do swoich potrzeb, niech o tym pisze na tym forum. Redakcja po coś je w końcu zrobiła, prawda? A jeśli zmiany przez nas postulowane nie wejdą w życie, to będziemy mieli pełne prawo się obrazić ;) Ale najpierw niech każdy napisze, co chce zmienić - w końcu ( przynajmniej ja tak myślę ) celem nowej strony ma być duża swoboda personalizacji portalu. Skoro takie jest jego zadanie, to niech każdy da swoje propozycje zmiany - od powrotu starej kolorystyki aż po nowe opcje kokpitu. Bo tak naprawdę najgorsze co można teraz zrobić to siąść na dupsku i powiedzieć "mam was gdzieś". Przecież redakcja wie, że jak coś sknoci, to będzie mniej userów, a więc mniejszy prestiż, mniej zysków z reklam itd. Naprawdę uważacie, że pozwolą sobie na zmniejszenie popularności serwisu? Więc ruszyć głowy i robić tu porządną burzę mózgów - zasypmy ich petycjami :D
do niczego nikt mnie nie zmusi nie muszę sieprzyzwyczajać i już posiedziałm trochę moze z 20 minut i od tego bialego oczy mnei nasuwają Jaka ja jestem wściekła... niczego nie mogęznaleźć nie chcę nawet stary dobry filmweb posedł sobie ... i ja też spadam papa Ale jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak mówi stare dobre przysłowie murphiego "jezeli cos jest dobre to po co to zmieniać?". Zartuje aczkolwiek nie ukrywam że odpowiadała mi stara wersja.Pozdrawiam
Jak dla mnie nowy design jest zdecydowanie bardziej profesjonalny. Chwilę trzeba się pobawić żeby się przyzwyczaić, ale juz wiem że będzie ok. Jedynie przeszkadza mi wyświetlanie się jako pierwsze mojego profilu/kokpitu po wejściu na Filmweb. Wole aby było jak wcześniej, czyli strona z newsami itd.
popieram z całego serca. miejmy możliwośc wyboru! na pewno takie rozwiazanie nie zaszkodzi FW. pozdrawiam!
też bym chciała by stary filmweb wrócił. Ale obawiam się, że redakcja FW ma nas gdzieś. Co mnie zasmuca bo to jednak użytkownicy w dużej mierze tworzą filmweb...
Nie!Co to do cholery jest?!Twórcy filmwebu co z wami?pomijając całośc która jest poprostu żałosna!!!IAle ten kolor biały,wy tego nie widzicie,nie mozna sie skupić!
Polske zalała woda,a filmweb zalałe głupota!
wiesz co jest głupotą?To że wszyscy psioczą na tenn biły kolor a ci z fw maja to w dupie za przeproszeniem.
wiesz, to że nikt nie odp, to jeszcze nic nie znaczy(może są zbyt zajęci udoskonalaniem). ja myślę, że jak żaden admin nic na to nie odpowie, to trzeba będzie petycje w spr tej bieli napisać.
nareszcie jest edycja postów przynajmniej. Małe a cieszy. Osobiscie bym sie przyzwyczajił gdyby mozna było zmienic kolorystyke ( a najlepiej wlasnie motyw skórek )
KOKPIT już chyba usuneli.
Jak już jesteśmy przy apelach, to proponuję zmianę nazwy portalu na "Nasze kino", bo nazwy "Filmweb" nie jest on godny.
Ja chociażbym chciała, nie jestem w stanie długo korzystać - czytać takiej rażącej strony. Jest to męczące dla moich oczu i proszę o możliwość wyboru, drugą opcję ciemniejszej skórki (może być stara wersja).
nie zaliczam się do konserwatystów, ale stara wersja działała szybciej i kolory bardziej mi odpowiadały, teraz jest jasno wszystko rzuca się w oczy. Jak jest dobrze to po co to psuć. Robią tu drugie allegro, do tego gadżety i pierdoły, jeszcze zróbcie z tego drugą naszą klasę.
Przede wszystkim trzeba zacząć od zmiany koloru,na ten co był poprzednio,to był znak rozpoznawczy Filmwebu i było przyjemnie dla oczu teraz jest jak na wirtualnej czyli pospolicie.....
Mnie też się nie podoba, wolałabym stary (jakbym miała wybierać :) Kolorystyka do bani, zbyt chłodno i futurystycznie.
Popieram!!! Niech stary filmweb wróci!!! Ale co my tam będziemy się wysilać, przecież i tak wszyscy pracownicy filmwebu mają to w DUPIE!!!
Nowy filmweb ma zadużo bajerów, chodzi wolniej co zniechęca do korzystania z tego portalu. Kolejnym minusem jest problem połączenia się z nowym filmweb.pl przez program All my movies....8( Poprzednia wersja Filmweb była wystarczająco dobra, a "lepsze jest wrogiem dobrego". Uważam, że lepiej było by odświeżyć starą wersję.
Nie zgadzam się. Ta strona dużo bardziej mi się podoba graficznie. Ta stara wyglądała jak te pierwsze portale z lat 90-tych. Potrafię zauważyć które zmiany są dobre a które złe- youtube przeszedł szereg zmian na gorsze i w wyglądzie i w funkcjonalności, jednak filmweb zmienił się zdecydowanie na lepsze! Jeszcze nie poznałam wszystkich opcji ale szczególnie przypadło mi do gustu ustalanie szerokości strony, przydaje się to osobom które mają panoramiczne monitory.
Popieram jak najbardziej. Jeśli są takie wyjątki którym się nowa odsłona podoba, proszę bardzo. Ale wiele osób zostaje przy starym wyglądzie.
Tyle lat korzystałam z tej strony ....ale trzeba się przerzucić na coś innego. Bo na to aż żal patrzeć.
Co poniektórzy mocno przesadzają , a jak czytam że 'stary filmweb' dobrze funkcjonował to ogrania mnie śmiech.
Ja też jestem za starą... Nowa mogła by być fajna ale Kurczę dlaczego w ostatnich latach musi być wszystko fajne, słitaśke itp ?. A nic nie jest rzeczowe. Podpisuje się pod waszymi skargami.
Została wystosowana petycja pod, którą można się podpisywać:
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5407
Pozdrawiam
przeciez to smiech na sali.... zeby wejsc na filmweb musze poswiecic okolo 2 minut do pelnego wgrania sie strony, zeby odwiedzic forum do 5 minut a o przegladaniu newsow juz nie wspomne...
wejscie w wyszukiwarke+wpisanie tytulu+wcisnienie funkcji szukaj+czekanie az wgra sie strona z wynikami = 15 minut... : / jak dla mnie ciut za dlugo przeciez to nie powinno nawet trwac minuty...
popieram, szybkie znalezienie informacji o filmie teraz jest duzo bardziej czasochłonne. Wszystko było jasne i przejrzyste
no właśnie, u mnie dokładnie to samo:( w końcu zrezygnowałam z przeglądania stronki, bo musiałabym nad nią chyba siedzieć do rana...wcześniej często wpadałam tu po szybkie info, ale teraz chyba przyjdzie przerzucić się na coś innego, jak to ma się tak "całe wieki" logować ....