Jestem za tym by stara wersja filmwebu jednak pozostała nadal dla konserwatystów do których i ja sie zaliczam.Ciekawe jak procentowo to wychodzi wśród Was,czy jednak nowe czy moze stare,które znamy i do którego sie bardzo przyzwyczailiśmy,szczególnie do tego bordowego kolorku....

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
aronn

Popieram!!
powinna byc opcja w ustawieniach stara/nowa jak kto woli, a mysle ze wiekszosc woli stara przejrzystą wersje

Viq

znacie jakieś inne stronki o filmach, bo filmweb upadł i będzie trzeba się przeżucić, a ten portal był taki fajny i milutki, a teraz? Chyba alternatywą jest stopklatka, ale to nie to samo co stary dobry filmweb....

lolnikuse1

popieram

użytkownik usunięty
lolnikuse1

podpisuje się pod tym pomysłem wszystkimi kończynami :)

Viq

Zdecydowanie wole stara wersje w tej nawet nie ma opcji obserwoj temat chyba ze ja osleplem :/

użytkownik usunięty
aronn

Wiecie co jest najbardziej żałosne w nowwym filmwebie? banda żałosnyxh nołlajów kt órym nowy Filmweb złamał życie

użytkownik usunięty

Jak było na imprezce?

aronn

Mam świadomość, że modernizacja pochłonęła wiele czasu ludzi, którzy nad nią pracowali, ale mogli byście drodzy Administratorzy uszanować to, że niektórzy są BARDZO BARDZO przyzwyczajeni do starego FILMWEB'U i dać do wyboru stary lub nowy wygląd strony !?! W nowej wersji nie ma (albo mi się zdaje) napisanego kiedy będą emitowane nasze ulubione filmy. Nie potrzeba mi gazety telewizyjnej, ani "Nie przegap w TV", bo tam wyświetlają się filmy, których nie lubię. Dlaczego taki genialny portal (był taki zanim nie obsrano go na dającą po gałach biel) ma tracić użytkowników, jak można by tylko dać do wyboru dwie wersje szaty graficzne. BŁAGAM LITOŚCI...

P.S. Jeśli chodziło by tutaj tylko o stronę, to mogła bym znaleźć inną poświęconą filmom, ale tutaj chodzi o wiele czasu poświęconego stworzeniu kolekcji obejrzanych filmów. Jestem kinomanem, proszę nie niszczcie tego wspaniałego nałogu wyglądem, układem oraz opcjami strony...

Pozdrawiam,
Mademoiselle

caterina07

Gdzie się podział filmweb? zamiast niego jakaś nędzna podróbka stopklatki!

Rorschach_

Przychylam się do opinii aronna.
Redakcjo FILMWEB-u! Zdejmijcie tego Nowego BUBLA i dajcie Starego sprawdzonego FILMWEB-a !!!!!

kapkrow

Drodzy filmwebowicze,widze że wszyscy za starą wersja...a oni dalej nas mają w dupie.Z petycja bardzo dobry pomysł,namawiam do oddawania jak najwiecej głosów:

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5407

aronn

Stary FW miał klimat. Kochałam tą czarno - czerwoną szatę. A teraz? Teraz FW przypomina jakąś Naszą Klasę (która swoją drogą też się skiepściła przez takie ulepszanie) Nie, nie, nie! Chcę stary filmweb!

P.S: Ten biały kolor okropnie razi i jest irytujący z uwagi na to, że wszyscy byliśmy przyzwyczajeni do starych kolorów (przynajmniej w moim przypadku)

Pozdrawiam, Sophie.

Sophie1926

Stary dobry FW, mam nadzieję że go jeszcze przywrócą do życia!

użytkownik usunięty
THUNDERX

Nowa szata graficzna odrzuca. Filmweb utracił, miejmy nadzieję, że nie bezpowrotnie, to coś, co wyróżniało go spośród tysięcy stron bez charakteru.

Podpisuję się pod tym . Oddać bordowy FW ;)

aronn

Do całej gromady ludzi , którzy stworzyli nam nowy fw :Możecie być z siebie dumni ! Zamieniliście stary dobry fw w jakąś beznadziejną stronkę , która w dodatku nie ma przyszłości ! Co tu dużo gadać ? Daliście dupy na caałej linii. Gratuluje ;/

aronn

Zdecydowanie stary filmweb był lepszy...

aronn

W nowym FilmWeb absolutnie nie czuję klimatu, jakim był poprzedni ciemny layout. Zdecydowanie spadnie oglądalność tej strony.

k_romanowskii

Juz prawie 300 za...

aronn

Jestem za powrotem starej wersji FW!!!

Shoother

No tak,jak grochem o scianę,trudno....ale niech chociaż zmienia ten koszmarny biały kolor...No ten kokpit nie powiem jakaś ciekawa inowacja...

aronn

Również wolałbym starą stronę ! Niech pozostanie chociaż jako opcja do wyboru, tak jak zrobili to w Onecie.

aronn

Codziennie zaglądam na FW, filmweb.pl jest zapisany jako pierwszy na pasku w mojej przeglądarce i była to moja ulubiona ulubiona strona.....ale teraz to się zmieni, bo to co z niej zrobiliście to jest nie do pomyślenia...

Nie dość, że filmweb stracił swój urok, to przez te białe tło nie można się połapać. Powinniście chociaż porobić jakieś ramki, żeby wszystko pooddzielać, a Wy wszystko rzuciliście na białe tło i macie to gdzieś!

Tak samo przy newsach nie widać całego tematu newsa i nie wiem o co chodzi dokładnie... a przy newsach z obrazkami to tekst zasłania pół obrazka... ;/
I za dużo reklam porobiliście na głównej stronie... gdzie nie najadę kursorem to te Robaki mi się włączają. A o prędkości strony już nie wspomnę...

PROSZĘ tylko o przywrócenie starego FW! jako alternatywy dla starych filmwebowiczów, bo jeśli taki wygląd pozostanie to zmieńcie logo i nazwę bo to nie jest filmweb.pl!!!

Radzis

O tak , jestem tego samego zdania.
I jeszcze jedna uwaga - niech blog znów będzie na pierwszej stronie a nie jest ukryty ;(

aronn

Popieram powrót do starej wersji. Obecna prezentuje się źle, brakuje jej składu i ładu... Nie ma to jak nawalić wszystkie informacje na pierwszej stronie i hura.

aronn

"Nowy serwis to nie tylko zmodyfikowana szata graficzna, ale przede wszystkim fakt, że wszystkie strony napisane zostały całkowicie na nowo od strony technicznej (niestety "stary serwis" nie mógł być dłużej skutecznie optymalizowany, gdyż po ponad sześciu latach osiągnał już swoje absolutne maksimum)."

stara wersja nie zostanie przywrócona, a nowa z każdym dniem będzie coraz lepiej działać - tutaj możecie więcej przeczytać na ten temat: http://www.filmweb.pl/forum/PORTAL+FILMWEB.PL/Nowy+Filmweb,1390092

Xzar

No to juz trochę wiemy,że będzie szybciej działał,akurat mi nie zamula o dziwo...Czy cos wiadomo o zmianie koloru??

aronn

my nie mozemy patrzec na tą nowa strone ! TRAGEDIA <rzygi> Chemy stara szate graficzna i tak jak bylo wczesniej .... ;/

dziki_i_wisienka

Jakaś mania na punkcie białego koloru! Stopklatki, Facebooki, IMDb. Filmweb był właśnie tak cudownie unikatowy poprzez swoją kolorystykę, klimat, tło niemęczące oczu. A teraz stracił tylko klimat na rzecz mody naśladowania innych, gównianych portali!

rynsztof

Potwierdzam, dla mnie najgorszy problem to kolorystyka NIECH ZACZNĄ OD TEGO! Jest naprawdę do dupy...

aronn

Masakra.

aronn

W starym FW była podstrona, gdzie można było obejrzeć wszystkie swoje ulubione filmy. Po lewej stronie, obok każdego filmu wyświetlały się inf. o emisji filmu w TV. Brakuje mi tego... Ktoś może wie, czy jest taka opcja w nowym FW? Proszę przywróćcie Państwo stary FILMWEB. Na nowym są ogromne problemy z ładowaniem (z resztą nie tylko). Czy byłby to duży problem, aby możliwe było korzystanie ze starego i nowego jednocześnie??? :'( BŁAGAM LITOŚCI!!!

Tu znajduję się strona z petycją, pod którą można się podpisać:

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5407#butt

Pozdrawiam,
Mademoiselle

caterina07

Chyba marne szanse na to....mało to wszystko poukładane i przejrzyste,wszystko popsuli.J ajuz sie z tym pogodziłem,chce tylko powrotu do dawnego koloru,było bardziej nastrojowo...

aronn

Ja również wolę starą wersję Filmwebu. Ta oczojebna kolorystyka mi nie odpowiada. Biały kolor, co jest?!

BUNCH

Popieram apel.
Stary Filmweb był po prostu bardziej czytelny i przejrzysty.
Ten nie tylko taki nie jest, ale jest także wtórny w stosunku do wyglądu STOPKLATKI.
To niedopuszczalne!

AutorAutor

jeszcze w tamtą sobotę było "za"przywróceniem starego filmwebu 200 głosów teraz jest juz około 1800,co jakis czas wysyłam im ta petycje(nie mojego pomysłu) na ich adres mailowy,trzeba "ich" bombardować,moze to cos pomoże...

aronn

Także wysłałem maila do redakcji z wynikami petycji.