Dlaczego w opcji Zarządzanie blogiem widac tylko 20 ostatnich wpisów. gdzie jest reszta? czy ja nie widzę jakiegoś przycisku, który do nich prowadzi? czy po prostu można edytowac i osuwać tylko tych 20 ostatnich wpisów? i ponownie wracam do sprawy tego, ze tematy sa niewidoczne, przez to, że tło jest przy co drugim wpisie czarne. wrzucam screen, zeby wyjasnić o co mi chodzi dokladnie
http://img80.imageshack.us/img80/5358/filmwebblog.jpg
powrót do białego w przypadku bloga jest korzystny, juz sie nawet przyzwyczaiłem do tej kolorystyki. ale dalej moge edytowac tylko ostatnie 20 wpisów na blogu. nie wiem, może mnie ktos oświeci, czy jest gdzieś jakiś przycisk, który prowadzi do pozostałych wpisów, czy można je w ogóle edytować? czy tak juz zostanie, że tylko 20 ostatnich mozna zmieniać? wiem, że wiekszośc tych blogów nie prowadzi, albo skrobnie cos raz do roku, ale mysle, ze jest jeszcze chociaż pare takich osób jak ja, które piszą cos regularnie i chciałbym miec możliwość edytowania wszystkiego. głownie chodzi mi o ewentualne usuwanie starych wpisów, bo na chwile obecną zanosi się na to, że takiej opcji nie będzie.
czy w kwestii tego edytowania wpisow cos sie zmieni? i jeszcze apropo tagów, to czemu nie mozna sobie wszystkich zobaczyć, tylko wyswietla sie kilka i to nawet nie te najczęściej używane
i dlaczego data wpisu jest w taki sposob zapisana - 2010-04-07 14:50:15 +0200. to samo tyczy sie zreszta wpisów na forum. to juz tak zostanie, bo przedtem było lepiej. teraz w ogóle nie mozna się połapać na forum kiedy ostatni wpis był
A próbowałeś wejść na stronę edycji przez inną przeglądarkę? Może to wina Opery której używasz? Sprawdź w IE lub Google Chrome.
Co do kolorystyki bloga moim zdaniem jest o wiele lepsza niż szare tło. Kolor biały jest bardziej plastyczny i lepiej się prezentuje. Bardziej podoba mi się mój blog na nowym FW niż na starym.
do kolorystyki już się przekonałem. niestety w innych przeglądarkach z wpisami jest to samo, tylko 20 ostatnich można edytować. chyba ze szukając po tagach, to owszem wyskakują i starsze wpisy, ale tu kolejny problem o którym już tez wspominałem. dlaczego nie można sobie wyświetlić wszystkich tagów, tylko tych kilka, najczęściej używanych. troche juz czasu minęło od kiedy o tym napisałem a zmian niestety nie widać. wiem, że ogólnie jest dużo pracy z nowym filmwebem, ale to myslę tez jest istotny problem dla wielu użytkowników i mam nadzieję, ze zostanie to zmienione.
i jeszcze coś: na stronie głównej mojego profilu przy blogu nie widać najnowszego wpisu, tylko wyświetla się poprzedni (wcześniejszy), dopiero po wejściu w zakładkę BLOG widać najnowszy wpis.
czy liczba tagów, ktore można dodać do wpisu na blogu jest jakoś ograniczona? bo przy jednym wpisie dodałem sporo i nic mi się nie pojawiło. próbowałem kilka razy i wciąz to samo
ktos juz na forum poruszał te kwestie, ale ponieważ wpusciliście na nowy filmweb hołotę, która zaśmieciła forum nie moge odnaleźć tego tematu. czy będzie można wybrać jaki temat z bloga pojawia się na stronie profilu? ktoś rzucił pomysł, że można by wtedy stworzyć coś w rodzaju spisu treści, żeby ułatwić czytającym blogi poruszanie sie po nich.
i znowu powracam do problemu możliwości edytowania tylko 20 ostatnich wpisów z bloga. to nie jest problem Opery, bo w innych przeglądarkach mam to samo.
Dobrze, że chociaż hołota potrafi używać wyszukiwarki.
http://beta.filmweb.pl/forum/NOWY+FILMWEB/zmiany+na+profilu,1369488
może troche przesadziłem z tą hołotą. chodziło mi tylko o to, że ludzie piszą po sto razy to samo, zamiast do konkretnego wątku sie odnieść. nawiasem, wyszukiwarka nigdy mi nie działała na filmwebie, tak na starym, jak i na nowym