Mam taki problem. Na starym filmwebie, gdy dodało się filmy do "chcę obejrzeć" to można je było w zakładkach wyszukać i pojawiała się tabela z datami emisji tych filmów telewizji. Na pewno wiecie o co mi chodzi. Ta opcja była mi bardzo przydatna, bo zawsze pamiętałam, że akurat tego dnia i o tej godzinie będzie w tv film, który chcę obejrzeć. I właśnie mam problem, bo nie mam pojęcie, gdzie znaleźć to na tym nowym filmwebie? Ktoś może wie i może mi pomóc? Z góry dziękuję!
Nie ma tego na nowym FW. Ale użytkownicy już tyle razy o tym pisali, że ktoś tam na górze musiał to zauważyć... I, miejmy nadzieję, kiedyś to przywróci...
Również podpisuję się pod prośbą. To była dla mnie główna opcja z której korzystałam na filmwebie :)
Powiedzcie gdzie w swoim profilu moge znaleść spis filmów które dodałem do ulubionych, na starym filmwebie to było a tutaj w zakładce filmy tego nie mam. ???
O potrzebie dodania Ulubionych też już było tysiąc-pięćset-sto-dziewięćset tematów i postów i jak na razie też nic nie wiadomo o przywróceniu tej opcji...