Hej. Witam i pozdrawiam wszystkich dziobaków . Powiedzcie mi, bo ja już nic nie rozumiem z tego, MŚ w piłce już na półmetku, a ja nie obejrzałem jeszcze żadnego meczu. Czy takie zachowanie jest normalne, czy powinienem udać się do lekarza. Bardzo proszę pomóżcie mi w tej kwestii, bo sam już nie wiem, co sądzić o tym:((
Poza tym na fali politycznych dyskusji przed wyborami prezydenckimi, postanowiłem zapisać się do jakiejś partii, ale nie wiem którą wybrać, wszystkie mają jakieś takie kiepskie nazwy i w ogóle :(( Bardzo podoba mi się Bronisław i wydaje mi się, że zapisałbym się właśnie do PO, tylko nie wiem czy mnie będą chcieli :(( Program PO bardzo mi pasuje i szczerze mówiąc w wielu kwestiach mam bardzo zbliżone zdanie do nich :)) PIS pewnikiem w ogóle nie chciałby ze mną gadać, ale oni mają Poncyliusza, który robi na mnie wielkie wrażenie i szkoda tylko, że on nie startuje w wyborach zamiast tego starego pryka Jarka:(
Tak więc może spróbuję jednak w PO, tam podobno, przynajmniej tak słyszałem, geje nie mają problemu z zapisaniem się. Dodatkowo program PO wspiera takich jak ja i promuje gejowską orientację :)), zastanawiam się tylko czy znajdę tam pokrewne mi dusze? Kiedyś widziałem posła Palikota w koszulce z napisem "jestem gejem", ach ... to byłoby super gdyby chciał się ze mną "zaprzyjaźnić" :)). Gdyby wszystko poszło PO mojej myśli :)), mógłbym stworzyć w PO pierwszą w Polsce frakcję polityczną dla gejów :)) Donald jest taki słodziutki, kiedy robi te swoje duże oczy, mógłby zostać nawet moim partnerem w działaniach na rzecz promocji homoseksualizmu, ale na początek wystarczy mi poseł Nitras, nie zła dupa z niego, co nie :)) Geje górą ! PO pierwszą partią gejowską III RP !! Jak wam się podobają moje hasła, fajne co nie? Gorąco proszę was o komentarze, bo ostatnio nie mam partnera i mi się nudzi :(( No to hejka wszystkim homosiom i nie tylko:))) Lodzik i całuski dla seksi "Ciacha" :)) Ach ten Nitras, ciekawe czy też lubi w kakałko :)) Ajajaj .. i znowu się zagalopowałem z tymi chłopakami ... och, teraz w nocy spać nie będę mógł ... ujj :))