w ustawieniach można dodać ulubione kina. jednak możliwe są do wyboru jedynie kina z miasta, w którym się mieszka. nie ma opcji wyboru kina z całej Polski. jeśli jest taka możliwość, jak znaleźć? Drogą okrężną udało mi się wybrać kilka kin. tylko teraz przydałaby się możliwość sprawdzenia jakie filmy lecą w "moich ulubionych kinach". jest tylko możliwość sprawdzenia repertuaru we wszystkich kinach, a przy okazji gdzieś na dole strony małym druczkiem wyszczególnione kino.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
brum20

Na razie można wybrać kino tylko z jednego miasta. Było już o tym kilka tematów, ludzie zgłaszali chęć dodania więcej niż jednego miasta, jednak odzewu redakcji nie było.

użytkownik usunięty
Gimli_syn_Gloina

Pewnie już większość się kapnęła, że można to obejść, reszcie podaję instrukcję: wchodzicie na stronę jakiejś premiery (jeśli macie film w oczekiwanych, przyjdzie wiadomość, że film jest już wyświetlany w kinach), na tej stronie zmieniacie miasto. Potem wchodzicie w ustawienia profilu w sekcję "kina" i dodajecie kina z ustawionego miasta. Następnie wracacie do filmu i przywracacie miasto, które was najbardziej interesuje. Sprawdziłem ten sposób na Sosnowcu i Katowicach i miałem w ulubionych kina z dwóch różnych miast, z oznaczeniem które gdzie leży. Także da się.