Nie widziałam tego filmu (jeszcze?), ale mimo to, nie podoba mi się, że otrzymał tak dużo nominacji. Widziałam zwiastun i... trochę odrzuciło mnie od tego filmu. Obejrzę go tylko po to, by upewnić się, czy faktycznie zasługuje na tyle wyróżnień. Liczyłam, że "Hobbit" otrzyma ich więcej, albo nawet ta fajna bajka pod tytułem "Skyfall" (bardzo ucieszyła mnie nominacja za najlepszą piosenkę).

Starfucker

Ja też jeszcze nie widziałam ale po zwiastunie bardzo mi się podoba, no zobaczymy. Lekkie zdziwienie właśnie, że tak mało nominacji dla Hobbita, a zero dla W drodze, myślałam, że za scenariusz będzie.

Starfucker

Cooper i Lawrence z nominacjami... Muszę to obejrzeć, żeby się przekonać czy mylę się ja, absolutnie przekonany o ich beznadziejności, czy Akademia uznająca ich za dobrych aktorów. Zakładam, że jednak Akademia bo przecież oni są beznadziejni ;)

ElCrackTotal

Ja również jestem zdziwiona nominacjami dla tego filmu, choć nie widziałam jeszcze. Być może to coś w gatunku " Lepiej być nie może". Komedia, która otrzymała kilka nominacji , w tym dla aktórów pierwszoplanowych. Rzadkością jest by komedie otrzymywały nominacje.

Askol

mi się zwiastun bardzo podobał a przede wszystkim zaciekawił, nie mogę się doczekać zobaczenia filmu :)