Dlaczego taki film jak Telefon jest na pierwszym miejscu ! nie rozumiem jest wiele innych ciekawszych, bardziej opowiadających o życiu filmów z Colinem z lepszą fabułą a także z wątkiem historycznym jak Kraina Tygrysów czy wojna Harta, Niepokonani,Alexander nie rozumiem czym ludzie się kierują, nie zrozumiem tego.

TeobAp

Hm, ja obejrzałam z nim niewiele filmów, ale właśnie Telefon zrobił na mnie ogromne wrażenie. Co prawda głosując na ten film również nie spodziewałam się, że będzie na pierwszym miejscu. Może ludzie głosują na właśnie ten film, bo jest chyba najpopularniejszy w Polsce? Polsat go regularnie powtarza, na przykład.

TeobAp

według mnie Telefon jest jednym z najlepszych filmów Farrella, najlepszych jego ról i w ogóle sam w sobie bardzo dobrym filmem. z pewnością zasługuje na pierwsze miejsce. zgadzam się jednak, że powinna w tej ankiecie znaleźć się Wojna Harta, a Alexander powinien figurować na wyższym miejscu.

TeobAp

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Oceniamy nie film, tylko to jak odegrał swoją postać. A według mnie w 'Telefonie' Farrel wspiął się na wyżyny swojego aktorskiego kunsztu. I za tę rolę należy mu się głęboki ukłon.

TeobAp

bo to nie jest pytanie o najlepszy film, tylko o rolę Colina................

TeobAp

Mi tam brakuje "W Cieniu Chwały"...