Co robią tutaj takie film jak Elektra, Daredevil czy Punisher a nie ma np. najlepszej części Iron Mana czyli pierwszej lub X-Men First Class ? Dwa rozsądne wybory to X-Men 2 i Spider-Man 2.

Kolbe

bo chodzi o bohatera a nie film!!

ankamilanka

"Wybieramy najlepszy film z bohaterami Marvela" - więc jakim cudem może chodzić o bohatera, a nie o film?

@Kolbe dziwny wybór tych filmów, racja

Kolbe

Zabrakło tego filmu: http://www.filmweb.pl/film/Nick+Fury-1998-35737

Kolbe

Daredevil taki zły znowu nie był.

hamm3rfall

nie masz duszy jesli tak myslisz

Kolbe

Popieram dziwny wybór, moimi faworytami też są Spider 2 i X2.

Kolbe

"Elektra" na ten moment ma aż 5 głosów. Zaskakujące, że dla kogoś przebija ona tytuły takie jak "Avengers", "Iron Man 3", "X-Men 2" czy... no, właściwie każdy inny z tego rankingu uznać można za lepszy od "Elektry".

Peeves

Jeśli mam być szczery, Avengers i Iron Man 3 to największe zawody 2012 i 2013 roku. Tzn. miałem bardzo duże oczekiwania w dużej mierze nie spełnione. Tzn są owszem dużo lepsze niż Elektra czy Daredevil ale jednak zawód. Dużo ciekawsza byłaby ankieta najlepszych ekranizacji wszystkich komiksów z tymi poza Marvelem i DC również. Dlaczego ? Ano dlatego, że Thor, Avengers, Captain America, Iron Man trzymają ten sam poziom, poza pierwszą częścią IM która jest zdecydowanie najlepszym filmem ze stajni Marvela ,ale pierwsze filmy tak mają - są z reguły najlepsze.

Peeves

Podejrzewam, że na Elektrę zagłosowały kobiety, jest w tym ukryty jakiś feministyczny podstęp:P A tak na poważnie, nie ma Iron Mana, Nowego Spidera, Hulka z Nortonem(który moim zdaniem był bardzo dobry i niedoceniony). No i oczywiście jeżeli była elektra i daredevil to czemu na liście nie znalazła się taka perełka jak Ghost Rider 2???:D:D

Kolbe

Mi najbardziej tu brakuje pierwszej części Iron Man

Dariena

W końcu najlepszy film ze stajni Marvela, nie dziwię się.

Kolbe

Popieram was w 100%
Brakowało mi też nowego spidey'a - przecież on był po prostu zarąbisty ;P

Artemisek

Też powinien być tym bardziej, że na tapecie jest Elektra... Ciekawe co ma na celu ankieta w której nie ma tych lepszych filmów a są te które w teorii nie powinny zebrać żadnego głosu.

Kolbe

Sponsorowana reklama Avengers przed wyjściem Avengers2? :D

Artemisek

Nie jestem teoretykiem spiskowym ale nie zdziwiłbym się. W każdym razie ja po Avengers i Iron Manie 3 na Age of Ultron się nie wybieram. Oba filmy były spłycone do zera absolutnego i niestety widać efekt Disneya. Nadzieję mam jedynie na X-Men Days of Future Past i Amazing Spider-Mana 2.

Kolbe

A XM Geneza - Wolverine? No i oczywiście gdzie jest Kaczor Howard :))) ?

sujeto

Kaczor Howard jest z Marvela?? Kurde tyle lat żyłem w niewiedzy, jak ja teraz wykorzystam ten zmarnowany czas i czym go zapcham:P

WujekChu1ek

Spieszę z odpowiedzią! Musisz przeczytać szczególnie uważnie Marvel Zombies 5 gdzie Howard the Duck z Ziemi-616 jednoczy się z Machine Man by przemierzać multikosmos (podróżują przez 5 wymiarów) walcząc z zombie by odnaleźć lek dla swoich zainfekowanych towarzyszy z A.R.M.O.R. :)

sujeto

Gruuuubo:P

użytkownik usunięty
Kolbe

Że tytuły są to jeszcze nie takie dziwne, ale że ktoś zagłosował na to - to już prędzej. Na "Elektrę"...

Kolbe

bo to chodzi o postac Marvela dlatego są punisher itp

Jason84

Nie chodzi o postać marvela tylko o film z bohaterami marvela...