Chaciałbym sie spytać czy ktos moze pamieta francuski film który się nazywał prawdopodonie "Prywatka" z poczatku lat 70. To chyba był nawet erotyk... Jakies 2 lata temu leciał nawet na TVP3.
Dziewczyna i jej facet byli dosyc znudzeni swoim zwiazkiem. Więc to postanowili urozmaicić. Raz uczestniczyli nawet w jakiejs orgii :) Facet - chłopak tej dziewczyny był od niej starszy, spotkał sie z jakąś dziewczyna i ją namówił żeby "pofiglowała" z jejgo dziweczyną. Gościu chciał się dołączyć ale nie one chciały. Ależ się nieźle ubawiłem na tym filmie :). Sorry za taki nieścisły opis ale tyle pamiętam.
Film pochodził gdzieś z początku lat '70 - bodajże 72 ale za chiny go tu nie znałazłem w fimwebie ;(

Z góru dziękuje za Pomoc !!!

Luke_82

To był rok 1980:
http://www.filmweb.pl/Prywatka,%281980%29,o,filmie,Film,id=7012 [www.filmweb.pl/Prywatka ...]

Oshin

Jestes pewien ze to ten film, ale jesli opis się zgadza z tym co napisałem... Chociaz ta Sophi Marceau coś mi tu nie pasuje ale może się myle..Poszukam wiecej info o tym. THX !

Oshin

Jestes pewien ze to ten film, ale jesli opis się zgadza z tym co napisałem... Chociaz ta Sophi Marceau coś mi tu nie pasuje ale może się myle..Poszukam wiecej info o tym. THX !