Moi drodzy niedługo święta ale takze zbliżamy sie do końca roku.
Jakich filmów najbardziej oczekujecie na 2007 rok ? :)
Ja osobiscie czekam z niecierpliwością na "300" widziałem pare trailerów i jest pełen nadziei co do tego filmu, szykuje sie jeden z hitów. Jakie są wasze filmy na które czekacie ? moze i mi podsuniecie jakiś ciekawy tytuł.
Pozdro.
czekam na *dobre* filmy...
chociaż wiem, że samo USA raczej nie da mi niczego oryginalnego to chciałbym zobaczyć jakąś superprodukcje. Nie będzie pewnie inteligentnych filmów tylko sam komercyjny chłam - ale może jednak nowy rok przyniesie zmiany na lepsze :)
no wiesz Ojczulku..
szykuje sie Szklana pułapka część czwarta
i Shrek część trzecia
i tak jak napisał kolega, 300tu Spartan (rozbraja mnie to tłumaczenie tytułu)...
więc tak:
300
Szklana pułapka 4 - z racji tradycji:D
Apocalypto
pewnie będzie jakis Harry Potter- ale tutaj pójdę tylko ze względu na to, ze musze porownac z ksiazka...
reszta wyjdzie 'w praniu'
pozdr
300
The Fountain
miało byc tylko to,ale mi tu wyskakuje informacja, ze odpowiedz za krotka wiec pisze byle co ;)
Spiderman 3, Ghost rider, Transformers. Fajny pomysł na temat, nie wiedziałem, ze kreca Simpsonów.
Pozdrawiam.
hasta la vista
Rocky Balboa, Spider-man 3, Wzgórza mają oczy 2, Ewan Wszechmogący, Hostel 2
Niemoge się doczekać Terminatora 4 i Strasznego Filmu 5 ale to dopiero w 2008r
Czekam na pewno na "THe Fountain", "Wolverine", "Spiderman 3"... a reszta to się okaże... aha no tak samo jak ktoś wyżej na "Harry Potter i zakon feniksa" żeby do książki przyrównać bo te filmy w gruncie rzeczy to słabe są...
"Maria Antonina", "Scoop", "Wzgórza mają oczy 2", "Klątwa złotego kwiatu", "Ye Yan", "The Fountain", "The Hitcher", "Paprika", "Mr Bean 2"
Z filmów to na "Spidermana 3" i "300" (Spartan jak kto woli :P )
A poza tym to z ogromna niecierpliwością czekam na 3 sezon South Of Nowhere i kontynuacje 3 sezonu Lostów :)
hej
ja tez czekam na SoN :) mam all epizodu obu serii i czekam by moc komplektowac 3 sezon :):) pozdro
w tej chwili to pamiętam że czekam na apocalypto, 300, eastwooda o Iwo Jimie, czekałem na Pachnidłoalejuż widziałem, Labirynt fauna, więcej grzechów nie pamiętam, może nowy aronofsky Źródło i na pewno mnóstwomałoznanych ciekawych tytułów o których jeszcze nie wiem żebędą fajne, sorry za spację! ale nawala :(