Moi drodzy niedługo święta ale takze zbliżamy sie do końca roku.
Jakich filmów najbardziej oczekujecie na 2007 rok ? :)
Ja osobiscie czekam z niecierpliwością na "300" widziałem pare trailerów i jest pełen nadziei co do tego filmu, szykuje sie jeden z hitów. Jakie są wasze filmy na które czekacie ? moze i mi podsuniecie jakiś ciekawy tytuł.

Pozdro.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
nolbex

czekam na *dobre* filmy...

chociaż wiem, że samo USA raczej nie da mi niczego oryginalnego to chciałbym zobaczyć jakąś superprodukcje. Nie będzie pewnie inteligentnych filmów tylko sam komercyjny chłam - ale może jednak nowy rok przyniesie zmiany na lepsze :)

no wiesz Ojczulku..

szykuje sie Szklana pułapka część czwarta
i Shrek część trzecia
i tak jak napisał kolega, 300tu Spartan (rozbraja mnie to tłumaczenie tytułu)...

mikesz

więc tak:
300
Szklana pułapka 4 - z racji tradycji:D
Apocalypto
pewnie będzie jakis Harry Potter- ale tutaj pójdę tylko ze względu na to, ze musze porownac z ksiazka...

reszta wyjdzie 'w praniu'
pozdr

nolbex

Jest ich tak dużo, że nie ma sensu wymieniać ;)

Nike

simpsonowie - wersja kinowa zwiastun niezły, zobaczymy co z tego bedzie

czy_jest_sid

Ja czekam na:
"Harry Potter i zakon feniksa" i
"Shrek trzeci"

nolbex

300
The Fountain

miało byc tylko to,ale mi tu wyskakuje informacja, ze odpowiedz za krotka wiec pisze byle co ;)

Xanaphia

Z niecierpliwością czekam na polską premierę Pachnidła i Prestiżu.

nolbex

Ja czekam na 3 czesc Piratów (no i co z tego) i na "Południe-Północ".

nolbex

Spiderman 3, Ghost rider, Transformers. Fajny pomysł na temat, nie wiedziałem, ze kreca Simpsonów.
Pozdrawiam.
hasta la vista

terminator_3

Sin City 2?

Moomac

hmm napewno kolejnego filmu z udzialem Sophi Bush czyli ,,The Hitcher" premiera 19.I.2007

junior

Rocky Balboa, Spider-man 3, Wzgórza mają oczy 2, Ewan Wszechmogący, Hostel 2
Niemoge się doczekać Terminatora 4 i Strasznego Filmu 5 ale to dopiero w 2008r

nolbex

Czekam na pewno na "THe Fountain", "Wolverine", "Spiderman 3"... a reszta to się okaże... aha no tak samo jak ktoś wyżej na "Harry Potter i zakon feniksa" żeby do książki przyrównać bo te filmy w gruncie rzeczy to słabe są...

nolbex

"Maria Antonina", "Scoop", "Wzgórza mają oczy 2", "Klątwa złotego kwiatu", "Ye Yan", "The Fountain", "The Hitcher", "Paprika", "Mr Bean 2"

nolbex

na scoop allena, pachnidło tykwera. ale najbardziej to na lutowego najnowszego lyncha.

użytkownik usunięty
oleska

Z filmów to na "Spidermana 3" i "300" (Spartan jak kto woli :P )

A poza tym to z ogromna niecierpliwością czekam na 3 sezon South Of Nowhere i kontynuacje 3 sezonu Lostów :)

hej
ja tez czekam na SoN :) mam all epizodu obu serii i czekam by moc komplektowac 3 sezon :):) pozdro

nolbex

w tej chwili to pamiętam że czekam na apocalypto, 300, eastwooda o Iwo Jimie, czekałem na Pachnidłoalejuż widziałem, Labirynt fauna, więcej grzechów nie pamiętam, może nowy aronofsky Źródło i na pewno mnóstwomałoznanych ciekawych tytułów o których jeszcze nie wiem żebędą fajne, sorry za spację! ale nawala :(

użytkownik usunięty
nolbex

1. Halloween Remake
2. Shrek Trzeci
3. Harry Potter 5
4. Piraci z Karaibów 3

:]