miałem przyjemność widzieć już film "300" na podstawie komiksu Franka Millera, no i musze przyznać, że to bardzo, ale to bardzo dobra produkcja. cieszę się, że od filmu "Batman Begins", filmowe adaptacje komiksów idą w słusznym kierunku. nie wspominając już o innej superprodukcji "Sin City"!
jak najbardziej sie wybieram.mysle ze warto.jezeli ktos czytal komiks to wie o co chodzi i nie bedzie mial problemow np. ze zgodnoscia historyczna a pewnie takie glosy sie pojawia ze tak nie bylo i w ogole.a pamietac nalezy ze to na podstawie komiksu F.Millera/zreszta bardzo dobrego/ no i jego wierna ekranizacja !! dla mnie petarda. pod wzgledem realizacji po zwiastunach / zreszta wg mnie jeden z lepszych zwiastunow kinowych jakie widzialem/ super.polecam i sam sie wybieram!! dlugo na to czekam...
mi się sincity nie podobało, ale to może dlatego, że nie obejrzałam do końca;p
na 300 czekam już od paru miesięcy. powstrzymałam się nawet od obejrzenia kinówki w domu, więc to już coś ;)
Po obejrzeniu 300 musze sptwierdzić,że film ten jest świetny.
Efekty specjalne zrobione po mistrzowsku!!! Naprawdę wyjądkowy film... oczywiście dla koneserów gatunku:)
Brawo brawo!!!
powiem tyle...na film czekałam ze znajomymi już łądnych kilka miesięcy i WARTO BYŁO! byliśmy na przedpremierze i to chyba będzie film roku!naprawde jestem pod wielkim wrażeniem.tak wspaniale zrobiony że nie możnabyło oczu nacieszyć!to jest film który KONIECZNIE należy obejrzeć w kinie
no baaa, dlamnie wypas film. efekty, muza, glory of war! gdyby kazdy wojownik miał tyle jaj co oni to byysmy zyli w innym swiecie@1!!
Ten film to gniot jakich mało. Podobnie jak te wszystkie Aleksandry, Krolestwa Niebieskie itp. To film dla dzieci wyrosłych na grach komputerowych. Zero fabuły, pełno patetycznych głupich tekstów i tysiące zaporzyczeń z innych filmów (jesli chodzi o efekty). Efekty specjalne niczym nie zaskakują !!! To już wszystko było. A poza efektami tam nic nie ma. Lubię metalowe, ciężkie klimaty a w tym filmie nic takiego nie było. Nie warto na to iść do kina.
Zasadniczo w tym filmie głównie chodzi o efekty.A jeśli ktoś nie lubi filmów tego typu to nie powinien się wypowiadać na ten temat bo skoro nie lubi się jakiegoś gatunku filmów to raczej nic nie będzie się podobać.A film "300" był jednym z lepszych jakie widziałam.Niektórzy ludzie są chyba po prostu zbyt ograniczeni żeby docenić coś wyjątkowego i niekonwencjonalnego.Jak dla mnie ten film to niemalże arcydzieło.