Film którego szukam oparty jest na faktach .Opowiada historie rodzinna trzech czarnoskorych mężczyzn .Jeden z nich to starszy juz człowiek i schowany odsiadujacy dożywotni wyrok chyba z wyrokiem egzekucji .Nie stety facet ma nowotwór który zmienia wszystko jak dobrze pamiętam i mężczyzna również się przed śmiercią sie nawraca ...Do tego samego aresztu trafia ownież najpierw jeden z jego synów skłócony z ojcem ale z chęcią dokonania zemsty na chłopaku z innego gangu czy tez za jakiś czyn na innym chlopaku ...A później trafia kolejny syn tego starszego mężczyzny a przy tym najgorszy wróg tego pierwszego syna ale i swoim wzajemnym istnieniu dowiadują się w tym miejscu w momencie egzekucji przez tego pierwszego syna i pojednania przez ojca który chyba przejmuje wymierzony cios na siebie przez tego pierwszego syna i jednoczy braci ale sam traci przy tym życie ....A mężczyźni zapominają o wszystkim i po wyjściu z więzienia zaczynają pomagać ludzia ktorzy są w takich samych sytuacja jak oni przed tym wszystkim i to jest ich fundacja uczyć młodych...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Kika8484

Nic nie zrozumiałem, ale strzelę xD
https://www.filmweb.pl/film/Zwierz%C4%99-2005-263704
Może część druga...

WujekChu1ek

,,Wraht oft cain" to chyba ten film ale musze go najpierw obejrzeć

Kika8484

Wraht of cain tak jest poprawnie sorry. Polecam tobie też. ...

Kika8484

No właśnie ten aktor mi się kojarzył;) A KEJNA widziałem;P

WujekChu1ek

Nie jestem pewna czy to ten film ale jak go obejrzę co teraz będę robić to bede wiedzieć1000% ...Ale wszystko na to wskazuje no niestety pamietam tylko tego ojca czarnoskorego i jego dwóch skłonnych przez gang czy przez konkretną sprawe synów . I to ze Ojciec z tym pierwszym synem nie wiedzieli o istnieniu tego trzeciego ze tak powiem.Ten ze ma brata i tamten ze ma drugiego syna ale wszystko wychodzi podczas ich spójnej odsiać w tym samym więzieniu i chęci dokonania zemsty przez jednego z braci na tym drugim o którym ojciec i on nie mieli pojęcia i w momencie dokonania egzekucji powstrzymuje ich ojciec juz ze świadomością ze obydwaj są jego synami a tym samym braćmi dla siebie i przyjmuje chyba zamierzony cios na siebie ze strony tego pierwszego syna o którym istnieniu miał świadomość od poczatku na tym o którym dopiero się chwilę temu dowiedział od swojej eks i ciągu dalszych ich historii juz nie będę opisywać ...