Bibliotekarz 4
Czy ktoś wie czy została nakręcona 4 część?
Jak tak to ma do niej dostęp najlepiej z lektorem pl.
Nie, ale paliwo ciągle idzie w górę.... Teraz się trochę uspokoiło. Popatrz sobie na ceny papierosów !!!! Jak tak można ponad dycha :(
bo to pier. dolololo ne de.ekle chca się z unią zrównac niech pensje zrównają jeba. ne oszo.łomy człowiek z.dycha z głodu a te pe. dały premie po 40000 se naliczają żeby ich immunitet nie bronił i nie mieli by ochroniarzy to by ich już dawno za. je.bali bo tam w rządzie to same bez. mózgi
Tak !! Ten rząd to w ogóle ciemnota. Nic tam nie robią!!! Mnóstwo Polaków wyjeżdża za granice za pieniędzmi, a ci wszyscy politycy mają to w dupie i spierają się miedzy sobą kto jaką premię dostanie.....
psa potrącisz i Ci doj eb.ja A człowiek nie ma na życie i gdzie mieszkać i mają to gdzieś.Chyba lepiej byc zwierzakiem niż człowiekiem bo mają większe prawa.A te zje.by żyją z naszych podatków
Jest 4 część pod tytułem ,,Atramentowe Serce" i właśnie dzisiaj zacząłem ją ściągać. Nie szukajcie jej na żadnych stronach tylko przez Aresa
Ares -a, nawet nie gadaj, ma ktoś torrent? jeśli ktoś może to proszę o torrent, współpraca z Ares -em mi nie idzie :D
i to serio jest Bibliotekarz 4?
to jest wasze serducho?
ta na film webie nic nie pisze, nic na temat bibliotekarzy, nawet powiązań, ale kit wciskasz
...tyle ze 'atramentowe serce' nie ma nic wspolnego z 'bibliotekarzem' tak jak i z tematem tego watku zarowno jak i reszta twoich wypowiedzi...nom nie ma 4 jeszcze...i gdzies czytalem ze bedzie w 2013 ale glowy nie dam uciac...fajny film...dla dzieci
Nikt nie zauważył, że Atramentowe Serce to film z 2008? A taki dopisek wyraźnie sugeruje przekręt. Zresztą nawet na Cho-miku za free można to podejrzeć i widać, że nie ma to nic wspólnego z prawdziwym Bibliotekarzem...
"Producer Dean Devlin had indicated that the next film in the Librarian series would be a theatrical release. Shooting was planned for some time in 2009.[2] However, actor Noah Wyle later said in an interview at the 2010 San Diego Comic-Con that shooting had not begun and there were no immediate plans for a theatrical release of the next film in the series."