Bibliotekarz 4
Czy ktoś wie czy została nakręcona 4 część?
Jak tak to ma do niej dostęp najlepiej z lektorem pl.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Ania_2

Jest 4

farmazon1

Nie ma 4 części Farmazon wypisuje to co określa jego nick

farmazon1

Ktoś pisał że Atramentowe Serce to czwarta część i myślałem że to jest to

farmazon1

szukam filmu z lektorem o tytule Paco maszyna śmierci czy ma ktoś?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
akusatiw

miałem kumpla jak się tak jąkał jak Ty piszesz to nie mógł uprawiać sexu z kobieta tylko z facetem

akusatiw

Co Ty pier dolisz paliwo idzie w górę kto Ci to powiedział.Chyba sie wk urwie jesli to prawda

farmazon1

Nie, ale paliwo ciągle idzie w górę.... Teraz się trochę uspokoiło. Popatrz sobie na ceny papierosów !!!! Jak tak można ponad dycha :(

akusatiw

bo to pier. dolololo ne de.ekle chca się z unią zrównac niech pensje zrównają jeba. ne oszo.łomy człowiek z.dycha z głodu a te pe. dały premie po 40000 se naliczają żeby ich immunitet nie bronił i nie mieli by ochroniarzy to by ich już dawno za. je.bali bo tam w rządzie to same bez. mózgi

farmazon1

Tak !! Ten rząd to w ogóle ciemnota. Nic tam nie robią!!! Mnóstwo Polaków wyjeżdża za granice za pieniędzmi, a ci wszyscy politycy mają to w dupie i spierają się miedzy sobą kto jaką premię dostanie.....

akusatiw

psa potrącisz i Ci doj eb.ja A człowiek nie ma na życie i gdzie mieszkać i mają to gdzieś.Chyba lepiej byc zwierzakiem niż człowiekiem bo mają większe prawa.A te zje.by żyją z naszych podatków

Ania_2

A są jakieś wieści na temat tej części? będzie w ogóle coś?

AncientWizard

Jest 4 część pod tytułem ,,Atramentowe Serce" i właśnie dzisiaj zacząłem ją ściągać. Nie szukajcie jej na żadnych stronach tylko przez Aresa

mati1803

Ares -a, nawet nie gadaj, ma ktoś torrent? jeśli ktoś może to proszę o torrent, współpraca z Ares -em mi nie idzie :D
i to serio jest Bibliotekarz 4?

AncientWizard

to jest wasze serducho?
ta na film webie nic nie pisze, nic na temat bibliotekarzy, nawet powiązań, ale kit wciskasz

Ania_2

Jakby co Ja mam Atramentowe serce

farmazon1

Zazdroszczę. Mieć film, którego nigdy nie nakręcono.

buka_12

o co Ci chodzi gościu jeśli chcesz atramentowe serce powiedz to Ci go udostępnie

farmazon1

...tyle ze 'atramentowe serce' nie ma nic wspolnego z 'bibliotekarzem' tak jak i z tematem tego watku zarowno jak i reszta twoich wypowiedzi...nom nie ma 4 jeszcze...i gdzies czytalem ze bedzie w 2013 ale glowy nie dam uciac...fajny film...dla dzieci

buka_12

Nikt nie zauważył, że Atramentowe Serce to film z 2008? A taki dopisek wyraźnie sugeruje przekręt. Zresztą nawet na Cho-miku za free można to podejrzeć i widać, że nie ma to nic wspólnego z prawdziwym Bibliotekarzem...

Ania_2

Niestety nie ma 4 części Bibliotekarza.

buka_12

"Producer Dean Devlin had indicated that the next film in the Librarian series would be a theatrical release. Shooting was planned for some time in 2009.[2] However, actor Noah Wyle later said in an interview at the 2010 San Diego Comic-Con that shooting had not begun and there were no immediate plans for a theatrical release of the next film in the series."

buka_12

I co dalej

AncientWizard

I dalej, nie ma żadnych nowych wiadomości od ponad już dwóch lat.

Ania_2

dzienki za info

Ania_2

Stary wątek, ale jakby ktoś tu trafił tak jak ja, to powstał serial Bibliotekarze.