Szukam danych na temat jednego filmu, ale nie moge sobie nic o nim przypomnieć, oprócz tego o czym był: atrakcyjna nauczycielka chemii podejmuje pracę w szkole średniej, gdzie natychmiast staje się obiektem zalotów przystojnego ucznia. Sama ma narzeczonego i odrzuca chłopaka. Pewnego razu ten próbuje ją zgwałcić (udaje się jej uciec). Po tym fakcie wysuwa wobec niej oskarżenie o molestowanie seksualne. Na końcu nauczycielce udaje się odzyskać dobre imię. Potrzbuję JAKICHKOLWIEK danych na temat tego filmu: tytuł, nazwisko jakiegoś aktora, imię któregoś z bohaterów, cokolwiek! Pamiętam jeszcze, że leciał jesienią 2004 w jedynce o 20.00 w tygodniu (wtorek, środa albo czwartek). Ktoś może pomóc?

Filut

nie wiem czy to nie było z Suzan Sarandon czy jakoś tak ..

piccasso

Nie to nie ona już nawet przejrzałam jej filmografie chociaż właściwie byłam pewna... tamta babka była młoda, chuda, wysoka, jak dla mnie- niespecjalnie urodziwa, i miała długie kręcone blond włosy.

Filut

Kojarze ten film, a nawet jakiś czas temu go oglądałam, ale za cholere nie mogę go sobie przypomnieć- tytułu, aktorów nic! Teraz przez ciebie będę zachodzić w głoe co to za film :-)!!!!

Trzmiel_2

tak bym chciała żeby sie znalazł ktoś kto coś wie... potrzebuję konkretnie zdjęcia jednej aktorki (bohaterki) tego filmu. To chyba była dziewczyna tego chłopaka, albo zakochana w nim - nie wiem, w każdym razie miała włosy do ramion, ciemne (szatynka lub ciemny blond) proste, ułożone z taką grzywką. To kojarzę. Potrzebuję jej foto.

Filut

Byc moze o to Tobie chodzilo...
http://www.filmweb.pl/Dziewczyna,taka,jak,ty,%282001%29,o,filmie,Film,id=120004 [www.filmweb.pl/Dziewczy ...]

Pozdrowki

Arachne

nie, nie, to nie to, tamten to było coś na kształ thrillera, choć mogło pisać w TT że "obyczajowy". MOżliwe że leciał w serii :okruchy życia: w Jedynce. Kluczowym momentem było że ten chłopak próbował tą nauczycielkę zgwałcić. Wciąż szukam...

Filut

może jak wyciągne na tapete to znajdzie sie ktoś kto sobie przypomni...