Dodałem osobe i film i strasznie długo czekam na akceptracje... kiedy zostana dodane...???
Na akceptację zazwyczaj czeka się coś koło miesiąca i dłużej, jeśli chodzi o np. recenzje, opisy i obsady to nawet 4 miesiące. Wszystko zależy ile weryfikatorzy w danym czasie mają roboty.
kolejny co nie przeczytał FAQ :P , tam wszytko pisze, żeby zostać werfikatorem trzeba pokazać, że zna się na filmach i zazwyczaj ktoś nim zostaje po jakimś okresie działalności na filmweb. Na FAQ pisze jak nim zostać. A Jak dasz na łeb w łeb to tam powinno być większośc werfikatorów wymienionych ;)
szkoda ze nieco oglady nie ma wiecej w ludziach
mozna chyba nieco kulturalniej zwrocic uwage
a nie traktowac mnie jak przyglupa.
yyy, odpowiedziałem Ci tylko na pytania. Jeżeli czujesz się urażony to przepraszam, ale nie wiem czym. Nie zwracam żadnej uwagi, a tylko przypominam o końcieczności zapoznania się z FAQ ( w tym dziale na forum gdyby ludzie czytali FAQ nie powstało by 99% tych samych wątków). Tam znajdują się prawie wsyztkie odpowiedzi, a na forum reszta ;)
Pozatym nie zawsze długo się czeka na akceptacje! Zależy co dodajesz...
ok.
dodalem dosc sporo rzeczy, praktycznie samo indyjskie kino i mam pytanie - co jest kryterium decydujacym o kolejnosci dodania?