Wybierzmy 5 najlepszych i najgorszych filmów jakie w tym roku pojawiły się w naszych kinach!Było ich sporo,jedne gorsze,drugie lepsze,tak więc jest w czym wybierać.Oto moje typy:(ułożone alfabetycznie)
1.Najlepsze:
-Harry Potter i Więzień Azkabanu
-Kill Bill Vol.2
-Pasja
-Trzynastka
-Władca Pierścieni:Powrót Króla
2.Najgorsze:
-Connie i Carla
-Dirty Dancing 2
-Gothika
-Oni
-Torque.Jazda na krawędzi.
Nie oglądałam "13", ale to chyba szmira, z tego, co o niej słyszałam. Poza tym widziałam zwiastun. "Dirty dancing 2" i "Gothika" zaliczyłabym do najlepszych.
Dirty Dancing nieoglądałem i chyba nieobejrze( zygi) ale co do GOTHIKI to masz racje Bereta, to był super film.
W debeściakach brakuje mi pozycji którą uważam za najlepszą - Między słowami (Lost In Translation). Film który sprawił że znów
kocham kino ;-))
ja go niewidizałem, ale chyba nieobejrze, to jakiś dramat no nie? ja dramatów nie lubie, nieznosze:D
No, to jest świetny film, do tego Scarlett Johansson - muszę to obejrzeć :) Dramat? Nieee... To komedia :) Mam rację? :)
Moje typy na 5 najlepszych półrocza 2004 to:
- Słoń (the best)
- Powrót
- Dziewczyna z perłą
- Lalki
- Miasto Boga
5 najgorszych - mało kiepskich filmów zaliczam, więc ta lista może wzbudzić kontrowersje - w nawiasie podam oceny w skali do 1 do 6:
- Tajemnica Aleksandry (2 - the worst)
- Pociąg (3)
- Z piątku na sobotę (3)
- Ogród rozkoszy ziemskich (3)
- Pojutrze (3)
Pozdrawiam!
No, no, no... Jak tak czytam sobie te 5 najlepszych, to muszę stwierdzić, że masz dobry gust ;) Naprawdę dobre i ambitne filmy :)
Najlepsze, a w zasadzie jedyne dobre:
Dziewczyna z perłą
Miasto Boga
Lost In Translation - to mocno naciągana nominacja :D
Więcej dobrych rzeczy nie dane mi było widzieć w kinie
Najgorsze:
Słoń
Punisher
Pojutrze
Ladykillers
Gothika
No i znowu... Co Wam z tą "Gothiką"? To był naprawdę dobry film! Tak samo "The punisher" i "Pojutrze" - wcale nie są takie najgorsze :)
Najlepsze? Żeby się nie powtarzać, odsyłam do moich typów tutaj:
http://filmweb.pl/User?id=3848
Najgorsze? Muszę się jeszcze chwilę zastanowić.
mi ise podobała Drtgoa bez powrotu, całkiem fasjny film, nieuznał bym go za najgorszy, najlepszy też nie ale to nicf :P
mi ise podobała Drtgoa bez powrotu, całkiem fasjny film, nieuznał bym go za najgorszy, najlepszy też nie ale to nicf :P
Na "Sekretnym oku" nie byłam w kinie, ale ściągnę sobie z netu. O to nie będę się kłócić, bo nie widziałam :) Ale "Zapłata"? Super film akcji! Na wysokim poziomie! Muzyka, akcja, fabuła, obsada... W końcu to film Johna Woo ;)
No ładnie,ładnie.Widzę, że każdy ma inne typy.I o to chodzi! :D
Co do "Gothiki" ... no cóż,dla mnie to naprawdę bardzo słaby film !! Wręcz nie dałam rady go oglądać i wyszłam po 25 min ......
Aha......no i pogratulujmy Grecji..........wczoraj pokazali niebagatelną grację ..... :D:D:D:D:D:D:D
Ja bym nie wyszła z kina, choćby nie wiem jak nudny był film :) 14zł w błoto? Co to, to nie! :PP Nie sram kasą :D (nie to, żebym jadła na obiad tynk ze ścian, ale po prostu jestem sknerą:)