Wybierzmy 5 najlepszych i najgorszych filmów jakie w tym roku pojawiły się w naszych kinach!Było ich sporo,jedne gorsze,drugie lepsze,tak więc jest w czym wybierać.Oto moje typy:(ułożone alfabetycznie)
1.Najlepsze:
-Harry Potter i Więzień Azkabanu
-Kill Bill Vol.2
-Pasja
-Trzynastka
-Władca Pierścieni:Powrót Króla

2.Najgorsze:
-Connie i Carla
-Dirty Dancing 2
-Gothika
-Oni
-Torque.Jazda na krawędzi.

użytkownik usunięty
trixy1987

Nie oglądałam "13", ale to chyba szmira, z tego, co o niej słyszałam. Poza tym widziałam zwiastun. "Dirty dancing 2" i "Gothika" zaliczyłabym do najlepszych.

Dirty Dancing nieoglądałem i chyba nieobejrze( zygi) ale co do GOTHIKI to masz racje Bereta, to był super film.

trixy1987

W debeściakach brakuje mi pozycji którą uważam za najlepszą - Między słowami (Lost In Translation). Film który sprawił że znów
kocham kino ;-))

amon_re

ja go niewidizałem, ale chyba nieobejrze, to jakiś dramat no nie? ja dramatów nie lubie, nieznosze:D

użytkownik usunięty
trixy1987

No, to jest świetny film, do tego Scarlett Johansson - muszę to obejrzeć :) Dramat? Nieee... To komedia :) Mam rację? :)

Moje typy na 5 najlepszych półrocza 2004 to:
- Słoń (the best)
- Powrót
- Dziewczyna z perłą
- Lalki
- Miasto Boga

5 najgorszych - mało kiepskich filmów zaliczam, więc ta lista może wzbudzić kontrowersje - w nawiasie podam oceny w skali do 1 do 6:
- Tajemnica Aleksandry (2 - the worst)
- Pociąg (3)
- Z piątku na sobotę (3)
- Ogród rozkoszy ziemskich (3)
- Pojutrze (3)

Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
trixy1987

No, no, no... Jak tak czytam sobie te 5 najlepszych, to muszę stwierdzić, że masz dobry gust ;) Naprawdę dobre i ambitne filmy :)

trixy1987

Najlepsze, a w zasadzie jedyne dobre:

Dziewczyna z perłą
Miasto Boga
Lost In Translation - to mocno naciągana nominacja :D
Więcej dobrych rzeczy nie dane mi było widzieć w kinie

Najgorsze:

Słoń
Punisher
Pojutrze
Ladykillers
Gothika

towos

Słoń najgorszy WHY WHY WHY WHY WHY WHY WHY??????????????????

użytkownik usunięty
trixy1987

No i znowu... Co Wam z tą "Gothiką"? To był naprawdę dobry film! Tak samo "The punisher" i "Pojutrze" - wcale nie są takie najgorsze :)

nop pewnie, ze nie,. mi ise tez podobały, zwłąszcza Gothika, to był super film !!

trixy1987

Debesciakiem jest dla mnie "Dróżnik", po prostu rewelacyjny film.

trixy1987

Najlepsze? Żeby się nie powtarzać, odsyłam do moich typów tutaj:

http://filmweb.pl/User?id=3848

Najgorsze? Muszę się jeszcze chwilę zastanowić.

torne

Najgorsze:
Droga bez powrotu
Zapłata
Sekretne okno
Piętno

torne

mi ise podobała Drtgoa bez powrotu, całkiem fasjny film, nieuznał bym go za najgorszy, najlepszy też nie ale to nicf :P

torne

mi ise podobała Drtgoa bez powrotu, całkiem fasjny film, nieuznał bym go za najgorszy, najlepszy też nie ale to nicf :P

użytkownik usunięty
trixy1987

Na "Sekretnym oku" nie byłam w kinie, ale ściągnę sobie z netu. O to nie będę się kłócić, bo nie widziałam :) Ale "Zapłata"? Super film akcji! Na wysokim poziomie! Muzyka, akcja, fabuła, obsada... W końcu to film Johna Woo ;)

trixy1987

No ładnie,ładnie.Widzę, że każdy ma inne typy.I o to chodzi! :D
Co do "Gothiki" ... no cóż,dla mnie to naprawdę bardzo słaby film !! Wręcz nie dałam rady go oglądać i wyszłam po 25 min ......

trixy1987

Aha......no i pogratulujmy Grecji..........wczoraj pokazali niebagatelną grację ..... :D:D:D:D:D:D:D

użytkownik usunięty
trixy1987

Ja bym nie wyszła z kina, choćby nie wiem jak nudny był film :) 14zł w błoto? Co to, to nie! :PP Nie sram kasą :D (nie to, żebym jadła na obiad tynk ze ścian, ale po prostu jestem sknerą:)

trixy1987

Pięć najlepszych:

1.Władca Pierścieni:Powrót Króla.
2.Miasto Boga.
3.Duża Ryba.
4.Kill Bill vol.2.
5.21 gramów.

Nie wiem bo starałem się nie chodzić na takie filmy i nic mi nie przychodzi do głowy!!! Choć zawiodłem się na Van Helsingu...