Witajcie! Mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc :)
Proszę piszcie tytuły filmów, które warto zobaczyć w naprawde nudne wieczory. Wszystkie rodzaje: od komedii romantycznych do horrorów. Czekam na Wasze propozycje. Z góry dziekuje !!
To fajnie, proponuję 25 godzina super
American history x super, ale zapewne ten film akurat oglądałaś
Iluzjonista (zaje super)
nie mogę pominąć tutaj filmu Rozgrywka super
Coś dla chłopców - Podziemny Krąg
Jeszcze raz wszystkim dziękuje ! Szczególnie za filmiki z Nortonem ;) Z pewnością zobacze sobie te, ktorych nie widziałam, a które poleciliście mi :)
za wszelką cenę (eastwooda)
forrest gump
matrix
zmierzch :)
apartament
blow
gladiator
piękny umysł
... teraz już mój mózg nie potrafi przypomnieć sobie więcej tytułow :( ale takich fimów jest cała masa :)
pride of glory
felon
maria pełna łaski
w matni
angielska robota
awake
the eye
baraka
blindness
it's all gone Pete Tong
klass
oszukana
pathology!!!
zodiak
-Skazani na shawshank
-Lot nad kukułczym gniazdem
-Leon Zawodowiec
-Godzina Zemsty
-12 małp (Nie znudzi cię)
-Włamanie na śniadanie
-Święci z Bostonu
Ładunek 200, b.polecam. Naprawde genialny film, inny niż chłam, który ostatnio non-stop się pojawia.
Matrix
Pearl Harbor
Skazani na Shawshank
American Gangster
Gladiator
Spartakus
Polowanie na czerwony październik
I tak poza tym to szukaj filmów z lat 90-tych bo wtedy powstawały najlepsze filmy.
to może i ja też coś polece:
* Miłość i koszykówka
* Miłość przychodzi powoli
* Twilight !! (aaaa kocham ten movie :D)
* Przeczucie
* Gwiezdny pył
:)
a ja polecam
-Azyl
-Edward Nożycoręki
-Klucz do koszmaru
-Next
-Pitch Black
-Requiem dla snu
-Skarb narodów :D
-Tajemnica Brokeback Mountain
-Jestem na tak (do pośmiania sie.)
Ja odpowiem w troszkę inny sposób ... :)
Jeśli sięgniesz po filmy z udziałem takich nazwisk jak: Robert De Niro, Dustin Hoffman, Johnny Deep, Meryl Streep, Gary Oldman, Robin Williams, Juliette Binoche, Anthony Hopkins, Tom Hanks, Al Pacino, Jack Nicholson to myślę, że na pewno czas spędzony przed ekranem nie będzie czasem straconym. Jest jeszcze wiele znakomitych nazwisk kina, można wymieniać jeszcze długo, ale od czegoś trzeba zacząć ... :)
TOP100 to naprawdę fajna skarbnica dobrych filmów, więc polecam obejrzeć większość począwszy od 1 do 70 (ciężko dokładnie określić)
Jeśli lubisz filmy, w których trzeba trochę pomyśleć to polecam "Donnie Darko", jest naprawdę dobry.
Autor Widmo (zdecydowanie)
Kac Vegas (odjechana komedia)
Incepcja (WOW)
Zgon na pogrzebie (Angielski lekko czarny humor)
Kretyni, nie macie fioletowego pojęcia o co chodzi w kinie. Oglądacie jedynie "movies" popularne, puszczane jako mega hity w niedziele na polsacie. Oczywiście są wyjątki nie generalizuję. Jak się komuś nie podoba moja opinia na jego temat to podaję konakt do ewentualnej polemiki kukus225@interia.pl
dobre filmy to z pewnością -Księga Ocalenia ,Geneza planety malp,apocalypto,Lajdak,Prawo zemsty,incepcja,wyspa tajemnic,polski film Taxi.A,jak wytresowac smoka ,przebudzenie to filmy które zrobiły na mnie duże wrażenie
nie pojawiła się jeszcze "Zakochana Jane" ang. "Becoming Jane", fantastyczny i bardzo wzruszający właściwie od poczaku do końca z Anne Hathaway
Dzisiaj oglądałam film - Lista Schindlera, niesamowity.
A poza tym to:
Lot nad kukułczym gniazdem
Pianista
Przerwana lekcja muzyki
Now is good
Donnie Darko - dość ciężki do zrozumienia
może, ktoś zaproponuje dobry film na wieczór??
"Filmu również nie planowałam oglądać, ale ponieważ staram się iść z duchem czasu, a film jest dostępny online - skusiłam się."
W dodatku nie mas żadnych praw do kopiowania opisów z portalu bez jego zgody
"Jeśli ktoś nie jest najlepiej zorientowany w temacie, wrzucam filmwebowy opis filmu:"
Spalić to w cholerę. I jeszcze nazywasz to pasją...wstyd.
PS. Czekam na białych rycerzy.
wielkie dzięki :) mam nadzieję, że uda mi się go dorwać