Pieszcie tutaj co uważacie o tym kultowym anime.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Heyahs

Jest kultowe

Snaga_Przeklety

Kultowe, ze świetną akcją i głębią, a nie jak niektórzy uwarzają, jedynie bezsensowną jadką. THE BEST.

Heyahs

Ostatnio zdobyłam parę nowych odcinków:) Szykuje się całonocny seans:D
I moim zdaniem tez jest kultowy:)

sikorka06

Ostatnio znów oglądałam pierwszą serię, niestety tym razem wersję amerykańską! Mało z krzesła nie spadłam jak zobaczyłam w pierwszym, odcinku majtki na tyłku Songo!!! I to tanie slipy!!! Amerykanie mają nas....***@#$!!! Jak mogli dorysować majciochy dzieciakowi, który w dodatku polował na wielką rybę????? Dobra, tyle. A ogólnie to uwielbiam Piccolo. Żal tylko mnie ściska za pewna moją część ciała, że w polskim tłumaczeniu ten zielony bydlak nazywa się Szatan Seruszko, żenada normalnie!!! Pozdrawiam!!!

Heyahs

No to ja chyba będę inny...i oryginalny. Nie lubie "Dragonów", z powodu ich nieciekawej fabuły. Każdy odcinek przypomina mi (przypominał raczej, bo już nie trace czasu na nie), poprzedni, i co gorsza nie potrafiłem tego serialu skojażyć z niczym innym, jak Pokemony...Oczywiście wiem, że mnie tu zaraz zniszczycie, ale przyznajcie, że tak jest. Nie mówie tu o K A Ż D Y M odcinku "pod rząd", lecz o ogólnym zobrazowaniu całej serii. A jeżeli już mowa o dobrych serialach anime, to zapraszam was do obejżenia "Division of Escaflowne". Skończcie z tą błazenadą i przenieście się na coś bardziej profesjonalnego...