Poszukuje filmu ......jest to zapewne melodramat wojenny .........akcja rozgrywa się podczas wojny (nie
wiem jakiej)

-chłopak pracuje na budowie i poznaje młoda bogatą dziewczynę która przynosi im kanapki (zakochują
się w sobie
-chłopak wstępuje do wojska wraz z kolegami
-bogata dziewczyna przestaje być bogata na skutek wojny odchodzi jej służba i sama uprawia warzywa w
ogródku żeby mieć co jeść
-codziennie chodzi do miasta oglądać tablicę czy jest wywieszone imię i nazwisko tego chłopaka(jeśli jest
znaczy że umarł )
-podczas andrzejek starsza kobieta i mężczyzna nakłaniają żeby spojrzała w studnię to ukarze jej sie
przyszłość (widzi ulatujące wrony)
-chłopak zostaje pojmany wraz z innym ludzi i ma łańcuchy na nogach i ucieka pod górkę i strzelają do
nich (jako jedyny się uratował )
-poznaje grubego faceta z którym wędruje zachodzą do chałupy i poznają tam dwie kobiety lekkich
obyczajów które chcą się z nimi przespać jedna z nich wypina się do niego :) ale on jej nie chcę i idzie
pijany spać
-następnie płyną łódką z dziewczynką która oferuje im sex za coś tam zostaje zastrzelony gruby i
dziewczynka. zaś on ucieka
-...
-Wraca on z wojny do swojej kobiety
-potem konno odjeżdża w lesie jesienią ona go goni i zostaje chłopak zastrzelony .ona to widzi i w tej
chwili ulatują w górę wrony ..
kończy się to tak ze ta kobieta po roku ,piknikuje i okazuje się że ma z nim córkę :D

PS:: szukam tego filmu od ładnych parę lat "mama mi wyłączyła fragment filmu bo była zboczona :D ale
kiedy to było hu hu

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa