W roku 2016 nakręcono w Niemczech film Zazy ale co dziwne ten film wydaje się u nas kompletnie nieznany. W bazie jest ale nie ma ani jednego głosu a i w necie nie ma o nim za wiele. Udało mi się go (Z Ogromnym trudem ) znaleść na pewnym portalu i zamierzam go obejrzeć ale czy warto ? To jest taki gniot że Niemcy wstydzą się go i starają się ukryć jego istnienie ? Słyszał ktoś tu o tym filmie albo go oglądał ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Raedwald

Ma lecieć na jakimś kanale, więc może ktoś go obejrzy i oceni.
https://www.filmweb.pl/film/Zazy-2016-793365
Na IMDb ocena 6,3 przy 67 głosach.
Może być tak że tylko w Niemczech i we Włoszech jest bardziej znany z racji miejsca produkcji.
A dystrybucja międzynarodowa nie ma wsparcia, a przez to i wyników.
Co przekłada się na nieznajomość filmu nie tylko u nas.
Na RottenTomatoes w ogóle go nie ma...

Montago

Niestety póki co go nie obejrzę. Był bodaj na YouTube z angielskimi napisami ale został skasowany. Obecnie w necie jest dostępny tylko z dubbingiem rosyjskim a to jest nie do oglądania bo ten dubbing całkiem morduje ten film. Nawet w języku niemieckim znalezienie tego filmu graniczy z cudem. Na pewnym portalu z filmami gdzie mam konto jest możliwość poproszenia o umieszczenie filmu jakiego tam nie ma (Jeśli ma się punkty a akurat je miałem) i poprosiłem dwa dni temu żeby go podali , ale jeszcze nie odpisali nic. Nie wiem czy w ogóle go zamieszczą.

Raedwald

Może to lepiej, że nie możesz znaleźć. Po tym co wyczytałem w necie bałbym się oglądać ;)

"Kino Europa zaprasza na spotkanie z niezwykle niebezpieczną nastolatką. Jest uosobieniem wilka żyjącego w owczej skórze. Miejcie się na baczności!"
http://www.eurochannel.com/pol/index.php?option=com_content&Itemid=339&id=10915& lang=pol&view=article

Może ktoś z Twoich znajomych lub rodziny ma ten kanał, to poproś żeby Ci na grali albo wbij się do nich na chatę, bo będzie jeszcze leciał wiele razy.

ivaxxavi

Niestety moi znajomi tego kanału nie mają. Przynajmniej o tym nie wiem.