Cześć, szukam filmu, w zasadzie to tytuł tego wątku to wszystko co mam, bo tylko tyle pamiętam. Wydaje mi sie, że na początku filmu jeden z bohaterów pracował gdzieś w jakimś magazynie, a dwóch innych bohaterów do niego przyjechało bo chcieli zorganizować impreze potem chyba próbowali kupić alkohol przez jakiś studentów i w tym momencie ci studenci stali sie tak jakby wrogami bohaterów, potem pamiętam tylko scene z ucieczka samochodem w nocy(chyba, ze mi sie to wszystko miesza z np:projectem X,albo z innym podobnym filmem) Na końcu filmu miała odbyć sie impreza w takim typowym amerykańskim domu, tam byli tez chyba jacyś dorośli(rodzice?), ale właśnie wtedy na imprezę wtargnęli ci studenci oszukani i chcieli zlać bohaterów, ale wtedy zarówno osoby na tej imprezie jak i chyba ci rodzice stoczyli wielką bitwę( ta bitwa była na takiej polance jakby w okól tych domów), samej końcówki nie pamiętam. Jak ktoś z tych chaotycznej wypowiedzi(mówiłem wszystko co pamiętam) wywnioskował co to za film i może mi pomóc będe zobowiązany. z Góry Dzięki