Szukam pewnego filmu. Oto co pamiętam: OPIS: jedzie chłopak gdzieś tam ...
samochodem ... zatrzymuje się aby zatankowac , na stacji poznaje dziewczyne ktora zmierza
w tym samym kierunku ( chyba autobusem albo auto sie jej zepsuło) i zabiera się z nim ,
jest zima , mróz itd , jadą przez las , rzadko uczęszczaną drogą , wąską i ciemną , nagle
samochod się im psuje... ogrzewanie rowniez pada , zaczyna sie panika , robi się ciemno ,
jest co raz zimniej , zaczynają się przytulac aby się ogrzac(potem się chyba kochali ..)
wkoncu chłopak postanawia iść po pomoc , idzie przez las , nagle zaczyna straszyć widzie
ludzi ... ten chłopak chyba jechał do dziewczyny ...to było tak ze on chyba zginoł na końcu bo
zamarzł ;/ gatunek to horror taki lekki , tytuł miac coś wspolnego z "Zamieć" czy "mróz" ale
jak szukam to sie innym film wyswietla , pewnym nie jestem ale film chyba z 2007 ... max
2010.
Nie jest to "Śmiertelna zamieć". Jakieś pomysły?
Poszukuję kolejnego filmu. Wydaje mi się, że był emitowany na TVP 1 w cyku okruchy życia.
"Kiedyś leciał na TVP1 film, o dzieciach (dwóch około dwuletnich chłopcach), którzy zostali zamienieni w szpitalu. Rodzice dowiedzieli się jak jedna z mam ustalała ojcostwo. Pamiętam, ze potem jedna z nich po namowie męża chciała przejąć władze nad dwoma chłopcami, a zakończenie było takie, ze zamieszkali obok siebie i wychowywali dzieci razem. Ktoś zna tytuł, bo szukam tego filmu dość długo."
w innej dyskusji lusi60d wymieniła chyba wszystkie możliwe tytuły serii Okruchy Życia - może tu znajdziesz ten film:
"Za Młody na Ojca-2002..........Szesnastoletnia Mama-2005.............Z Górki-2007.....Urwany film-2007.........Bezcenny Dar-2006..............Chora Miłość-1985..........Prawdziwa Twarz-1984......Zabójcza Przyjaźń-1998............Świąteczna Historia-2002......Powrót Syna.....Koniec Niewinności-1995.............Niebezpieczne Dziecko-2001.......Olej Lorenza-1992.....Kiedy Przyjaźń Zabija-1996.....Próba Ognia-2008.....Twarda Sztuka-2007.....Czarny Koń-2004.....Tata Na Święta-2006......W Domu Święta-2006.....Nieletnia Matka-1998.....Smażone Zielone Pomidory-1991.....Chwila Na Oddech-2008.....Tajemnice Życia Drugich Żon-2008......Z Miłości Do Dzieci-2006....Miłość Kłamstwa i Kołyski-1993......Ptaszek W Klatce-2001....Groza Milczenia-2002....królowa Xxl-2008.......Obudzone Sumienie-1999/2002.....Dziecko Ewolucji-1999...Młodzi Gniewni-1995....Tomek I Ja-2006....Małżeństwo Z Nieznajomym-2005.....Sekret Mojej Córki-2007.....Zaginiona Nastolatka-2007....Chora Na Sex-2008.....Powstrzymać Przemoc-2005......Tylko Razem Z Córką-1991......Seks Z Internetu-2005.....Księga Ruth-2004....Co Niesie Życie-2005...Jak To Było Z Audrey-2003....Przepis Na Idealne Święta-2005....Z Ulicy Na Harvard-2003....Gra O Dziecko-2006...Lekcja Grozy-2008...Śmiertelnie Zakochany-1996....Przerwane Życie Debbie Smith-2007....Opowieść walentynkowa-2007....Otwarte Serce-2004....Szminka-2006....Moja Znajoma Siostra-2007...Dwie Matki-1995....Córka Russellów-2008....Smak Zdrady-2006...W Imię Miłości-2002....Osiem Drastycznych Dni-2006...Zdeptana Niewinność-1988......Zamienione Przy Urodzeniu.........Mordercze Lato-1999.....Sekrety Przeszłości....Porwanie W Rodzinie..... Miłość Na Zawsze....Pogrzebana Prawda.....Zła Miłość.....Zabójca Naszej Matki.....Światełko w Tunelu-1988......Niewinność Na Sprzedaż-2005....Koleje Losu-1991...Miłość Na Zawsze-1998....Samotna Matka I Sex-2005......"
pozdrawiam
Szukam następnego tytułu ;
szukam filmu chyba więziennego
pamiętam tylko że połowa akcji działa się w więzieniu, obydwoje bohaterowie byli biali, jeden łysy drugi młody z blizną na policzku. łysy upuszczał sobie krwi i rozrabiał jedzenie tak żeby wyglądało jak ''odchody'', nacierał się nimi żeby udawać świra,
jak ich raz zamkneli z czarnymi to jeden rozcioł młodemu policzek stąd ta blizna
na końcu mają wskoczyć do śmieciarki razem z stalowymi prętami (żeby ich nie zmiażdżyło)
młody wskakuje, łysemu się nie udaje
więcej nie pamiętam a bardzo mi zależy na tytule
I jeszcze tego szukam:
A więc... Film jest o takiej kobiecie która mieszka z mężem który ją bije i z 2 dzieci. Pewnego dnia kobieta wybiera się na świąteczne zakupy do centrum handlowego. Chce kupić prezenty dla rodziny.. Pamiętam też że ona chciała zaparkować samochód i ktoś zaparkował na jej miejscu chyba.. To ona wzięła kartkę i napisała co sądzie o tej osobie co zaparkowała samochód na jej miejscu. Okazało się że to była grupka nastolatków. (4-5 chłopaków). To oni chcieli ją za to zabić coś takiego i zaczęli za nią biec do lasu. Ona uciekała przed nimi a oni wszędzie jej szukali. Pamiętam też że ona zabiła ich później.. A film skończył się tak, że ta kobieta zostawiła prezenty pod choinką dla dzieci, a mąż kiedy zobaczył że jego żona wróciła tak późno do domu to chciał ją uderzyć, to ta kobieta wtedy go zabiła.
Dokładnie, dziękuję ;)
Kolejny film, o którym mam bardzo mało informacji: "Wiecie jaki to film, w ktorym mala dziewczynka zostaje przekleta i kazdy mezczyzna ktory ja pokocha umiera?".