Chyba wszyscy użytkownicy już wiedzą w jak strasznym stanie jest FW i jak bardzo głęboko w dupie ma nas redakcja. Setki razy czytałem opinie że FW schodzi na psy i że jeżeli nie zmieni się na lepsze to ludzie będą przestawać go używać.

I wtedy wpadłem na taki pomysł (pisałem o tym zresztą już tutaj: http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=18 ): każdy kto ma tego dość, niech doda komentarz w tym temacie. Kiedy zbierze się nas grupa kilkuset użytkowników, albo i więcej, to wtedy w wyznaczonym dniu, o wyznaczonej godzinie, wszyscy usuniemy konta z FW. Może taki krok sprawi że Wielce Szanowna Redakcja podrapie się po głowie i zacznie nas słuchać. Nie oszukujmy się przecież, petycje, prośby, groźby, wyzwiska, to wszystko na nic, są zbyt wielkimi... a, nie będę się powtarzał, w linku napisałem już wszystko co o tym myślę, pisałem też może bardziej szczegółowo o tej idei. Trzeba przejść od słów do czynów, Filmwebowicze. "Gra rozpoczęta!", Wielce Szanowna Redakcjo; zobaczymy kto wygra.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Tom_96

PS: przyjmuję zakłady: ile czasu minie nim W.Sz. Redakcja usunie ten temat ? Dzień ? 2 dni ? Tydzień ? Kto co obstawia :D ?

Tom_96

Przyjmuję, że szybciej, bo napisałeś w złym dziale (jakbym był modem, sam by usunął ten temat).

Tom_96

filmweb ma 888tys polubien na fejsie, wiec nie wiem czy ktos sie przejmie paroma setkami
musieliby dodajacy zastrajkowac czy cos

Tom_96

A gdzie oni mają bazę? W W-wie? Trzeba by pójść tam pod obiekt gdzie urzędują i zrobić totalną rozpierduchę.
A tu jest lista tych którzy tworzą a raczej już rozpier....ją FW -->> http://www.filmweb.pl/editorial

daroz78

Po prostu trza się pogodzić z tym jak jest i nie mamy na to wpływu.
Pozostaje nam się przyzwyczajać do nowego wizerunku.

Tom_96

tylko bazy gromadzonej przez 4 lata szkoda :(
Chociaż w sumie oceny aktorów i tak usunęli...

Tom_96

Ja jednak wolę konta nie usuwać, szkoda tych ocenek.

Tom_96

To co, kiedy usuwacie? :D

Mikez

Jak jest nas TYLE to nie ma po co usuwać....