Znacie może jakieś filmy romantyczne, o miłości które warto obejrzeć?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
___Joan___

Mało wypisze, bo 4 raz to samo :P
To tak: igraszki losu, pretty woman, list w butelce, miasto aniołów, między piekłem a niebem (albo na odwrót :P), czego pragną kobiety, szkoła uczuć, tylko mnie kochaj (1 Polski film tego typu jaki mi się podobał... nie wiem czemu) - wszystkie te filmy tyczą się tematu miłości, niektóre bardziej, inne mniej... poczytaj sobie o tych filmach... - wcześniej komuś innemu wypisałem mase..., teraz nic mi nie przychodzi do głowy :P
___
Zapraszam na mojego bloga :D

___Joan___

To właśnie miłość, Apartament, 50 pierwszych randek, Holiday, Jeśli tylko, Pretty Man, czyli chłopak do wynajęcia, Przyjaciele, Skryta namiętność.

Ms_Pink

apartamen pod tym się podpisuję, maisto aniołó również oraz....nie smiejcie się...bezsenność w seatltle- naiwny, ale kocham te aluzyjki ...

zyrafa_b

Ja też gdzieś wypisywałem coś z tego wcześniej więc podam prócz tego co wyżej:
"Nigy w życiu" - lepszy niż "Tylko mnie kochaj". Przy czym aktorów którzy tam grają nie widziałem (bardziej nie pamietam niż nie widziałem) nigdy w życiu ^^ w innych filmach. No może Danutę Stenkę. Było coś takiego że widziałem ją w teledysku Wilków ale nie wiem czy to było do jakiegoś filmu. To było lata temu. Może ktos wie co to była za piosenka i do jakiego filmu, jeśli do filmu.
Co jeszcze... "Pamiętnik (Notebook)" i może jeszcze "Cena honoru (The Four Feathers)" przy czym ten ostatni w gatunku nie ma romantyczny ale o miłości coś tam jest. To nie jest takie coś jak dwa pozostałe.

Jeszcze "Wpływ księżyca (Moonstruck)", "Dwa miliony dolarów napiwku (It Could Happen to You)", "Słodki listopad (Sweet November)" i " Dom nad jeziorem (The Lake House)" - lepsze niż te polskie. Chyba...

Na razie tyle... reszte daje innym wypisać ^^

van_Gregorian

Ostatnio oglądałem "Just Like Heaven" mimo tego że nilubię komedii ROMANTYCZNYCH film był bardzo przywoity. A swoją drogą niełatwiej wybrać w Top 100 Świat, FILMY ROMANTYCZNE i wyświetli liste.

Pozdrawiam

Mateo_SF

No łatwiej ale tam juz wiekszość oglądałam. I teraz na walentynki musze znależć coś fajnego. Dzieki za pomoc , na pewno obejrze=) Pozdro:*

___Joan___

Najpiekniejszy film o milosci? "Niebo nad Berlinem", albo jego zamerykanizowana wersja "Miasto Aniolow" (a jaki soundtrack!). Z bardziej ambitnych polecam "Inne spojrzenie". Choc to raczej dla kobiet jest. Dwoch kobiet. Albo tez Kieslowskiego "Krotki film o milosci". No a skoro juz tak sie rozpedzam to wspomniec chce o "9 i pol tygodnia", bo to bardzo alternatywna historia milosna jest. Heh, zawsze tez dzialal na mnie watek milosny z Braveheart, ale to juz inna historia. Domyslam sie, ze to pytanie pojawilo sie w ramach nadchodzacych Walentynek? Coz, zadna z powyzszych propozycji raczej nie konczy sie happy endem;-)

zazell

Noo...właśnie dlatego zadałam to pytanie. Bo w Walentyntynki nie ma to jak usiąść przed telewizorem i oglądać komedie romantyczne=) Może to i lepiej że nie konczy się happy endem:P Dzieki Wam za wszystkie propozycje=) Bu$ka:*

___Joan___

Koniecznie zobacz
Joe Black !!!!
Pamietnik
Slodki listopad
Miasto aniołow
Cała ona

Yrek_2

Proponuję "Kiedy Harry poznał Sally"/stare ale świetne/
oraz "Imagine me & you"

Yrek_2

Noo...,,cała ona'' oglądałam i ,,miasto aniołów''...śliczne. Reszte nie ale w najblizszym czasie napewno wyporzycze=) Bu$iak:*

___Joan___

Ja polecam :

Nasty Girls Wide Open
Sex Angels
Deep Throat
Jenny - Double Anal
PigtailsBigTits
Street Ranger - Eat, Fuck And Run
Educating Nikki
Assholefever - Bibi Black

___Joan___

"Absolwent" z Dustinem Hoffmanem is the best !

kama_2

najlepszy jest Wielkie nadzieje,goraco polecam.

użytkownik usunięty
___Joan___

Bez dwóch zdań "Before Sunrise" & "Before Sunset"

na mnie duze wrazenie zrobil: Miedzy pieklem a niebiem

cERber_2

Tak, był fajny. Ja polecam dwa: "Fenomen" z Travoltą i "Skrawki życia" ze świetną rolą Winony Ryder.

FEAsaurus_Rex

Dzieki:* Dużo sie tego nazbierało, bede miała co oglądać=) Suuuper:D Bu$iak dla wszystkich:*

___Joan___

OBOWIĄZKOWO !!!
"JOE BLACK"
Grzechem wielkim jest pominąć TAAAKI film!!!

___Joan___

Polecam Unfaithful (Niewierna) z R.Gere i D.Lane :) Jest super!!!