Hejcia!
Ja z prożba dajcie namiar na jakies fajne(ambitne) filmy chetnie obejrze, bo mnie juz brakuje pomysłów :) a chetnie obejrzalabym cos nowego.
Pozdrawiam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
izabela_2

OHOHO... fiu fiu fiu... ale się perełka trafiła... dawno się tak szczerze nie uśmiałem...
muszę to doda do tematu z głupimi cytatami...

izabela_2

Nie wiem czy oglądałaś "Wyścig Marzeń". Super film.

Ms_Sunshine

Reqiem dla snu
Być jak John Malkovich
Lot nad kukułczym gniazdem
Donnie Brasco
Nóż w wodzie
Zależy jak pojmujesz słowo "ambitny" film, wymianiłam parę napewno dobrych produkcji.

użytkownik usunięty
sylwia_86

I EFEKT MOTYLA!!!!! PO PROSTU NIE MOŻE ZABRAKNĄĆ EFEKTU MOTYLA!!!!!!!!!!!!
GDYBY W EFEKCIE MOTYLA ZAGRAŁ JOHNY DEPP TO DLA TEGO FILMU TRZEBA BY BYłO STWORZY NOWą DZIEDZINę SZTUKI...

Czego się unosisz??
Nie znudziło Ci się komentowanie błędów ortograficznych czy stylistycznych kogoś tam? Po prostu daj odpowiedź i tyle.

użytkownik usunięty
sylwia_86

Ja nigdy nie krytykuję błędów ortograficznych - bo sam jestem w tej dziedzinie słabeuszem... sama naiwnośc komentarza mnie rozbawiła... gdyby ta dziewczyna miała cho odrobinę pojęcia o ambitnych filmach to nie popełniła by takiego tematy...

Może nie ma i chce się poradzić, więc lepszego miejsca nie mogła wybrać.

..najgorszy grzech popełniany przez użytkowników internetu, to lenistwo - zamiast poszukać samemu, to pierwsze co robią, zadają durne pytania.... .

użytkownik usunięty
diana6echo

Otóż to! Są google i masa innych rzeczy o których 10 lat temu nikt nawet nie marzył a śmierdzące lenie wszystko chcą mieć na tacy. Nie wiem jak takiemu udałoby się coś wyszukać w jakimś leksykonie albo encyklopedii...

..włazi taki na pierwsze lepsze forum i pyta się o to jak wygląda silnik rakietowy ;D.... .

użytkownik usunięty

Znawco, ja myślę, że przejąłeś moją kwestię. EFEKT MOTYLA JEST MóJ!!!
UWIELBIAM EFEKT MOTYLA. Wytatuuję sobie na piersi motyla, a na drugiej napis efekt.

izabela_2

"...Czasem lubię sobie ja posłuchać muzyki
Takiej ambitniejszej trochę, na przykład Metaliki
Albo Skorpionsów, jest dużo dobrych kapel
Ale ze wszystkich to najlepiej lubię Zacier
Lubię bowiem rocka, takego melodyjnego
Ale wolę telewizję już oglądać z dwojga złego
Dobre są programy dla jaj, takie z wywiadami
Filmy o furach i z gołymi babami
Gdybym umiał to sam bym przed sobą klękał
Kazimiera szczeka, a Danuta stęka..."

by Buldog - ZURT

użytkownik usunięty
izabela_2

Dzień dobry!:D Witamy w filmowej bazie. We łbie filmowym poszukaj, co lubisz.
Na przykład: wchodzisz w zakłądkę Katalog, tam w Filmy. Następnie wpisz kryteria, jakie Cię interesują, i jedziesz!
Proponuję skorzystać z opisów do filmów, recenzji i komentarzy użytkowników.
Na Forum ewentualnie zapytaj o konkretny tytuł, albo gatunek filmowy, ale przejrzyj przedtem z grubsza archiwum, żeby nie powtarzać tematu.
Chcesz oglądać filmy, to plus dla Ciebie.
Powodzenia:)