Kogo byście widzieli w różnych rolach gdyby te filmy powstały.(podawajcie bohatera i aktora)
No pobawcie się w reżyserów, na moim blogu jest ten sam temat zaglądnijcie tam i wypowiedzcie się na temat typów jakie podałem a także podawajcie swoje,
Wiesz... sama się często zastanawiałam nad tym, kto mógłby zagrać w filmie na podstawie tych gier... wogóle się dziwię, że jeszcze nie wykorzystali fabuły gry na scenariusz bo to byłaby świetna sensacja. :) ale niestety rzadko się zdarza, żeby kręcili filmy na podstawie gier :(
Grając w San Andreas główny bohater kojarzył mi się z 50cent`em więc może on by się nadawał? A co do bohatera Vice City to nie mam pojęcia… może Rysio z Klanu? Wydaje mi się że nieźle by wyglądał w hawajskiej koszuli pędząc 250km/h przez miasto na motorze ;)
Przecież ewidentnie widać że pierwowzorem Vice City jest "Człowiek z blizną" DePalmy.
San Andreras, każdy pierwszy lepszy film o gangach Los Angeles,
po co kręcić taki chłam. To nie będzie "film" to będzie "produkt" dla kasy papierowy i blado szaro zielonu jak dolary które na tym zostaną zarobione.
Niech nikt nie kręci czegoś takiego i nie zanudza widza.