Gra polega na podaniu do zaproponowanego tytułu filmu kolejnego, w którym występują podobne sceny bądź zachowanie aktorów, ich charakter jest bardzo zbliżony.
Każdy nowo podany tytuł filmu należy uzasadnić, wskazać wspólność cech.
Gorzkie gody - smarowanie sobie czymś piersi w celu uzyskania/wzbudzenia u partnera podniety seksualnej
Hehe, dobre, ale chyba źle zinterpretowałaś zdjęcie z Idiotów bo tam kobietka po prostu smarowała się kremem z filtrem bo się chciała opalać :P Ale smarowanie piersi było więc ok.
Nimfomanka - ktoś opowiada o swoich seksualnych doświadczeniach
Ech, no widzisz, bo lwiej części filmów, które podajesz, nie znam i bazuję tylko na fotkach albo opisie. Ale grunt, że zaliczyłaś :)
Smarowanko było to co mam nie zaliczyć :P Ja mam tak samo, nie przejmuj się, czytam opisy i ciekawostki, do tego zdjęcia i czasami recenzje xD
Vabank - film, który ma 2 części (bo już żywcem nic innego nie mogę wymyślić z braku znajomości tego filmu, nie wiem, czy zaliczysz XD)
Ok, już się nie czepiam, ale za to dam kolejny film, którego prawie nikt nie widział xD
Wyjście 2006 - sejf
A czy ja to pamiętam, biedny kot?... Masz na myśli, że w Kliencie ten chłopak zaniemówił? Nie wiem, czy to nie w Świadku ten mały nie mówił - choć możliwe, że sama teraz poplątałam.
Ale idźmy dalej, bo tu mamy jakieś problemy, szkoda tracić czas :)
Ten młodszy brat przestał mówić też. A w Posłańcach po wypadku samochodowym ten mały się źle rozwijał i nie mówił.
OK, OK, choć miałam nadzieję, że ktoś to powiąże ze Wściekłymi psami (obcięte ucho) XD
Wyjście awaryjne - mąż pod pantoflem żony
Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz - celownik świetlny (nie wiem, czy fachowo to określam, ale chyba wiecie, co mam na myśli - te czerwone punkciki :D)