Które z filmów miały najgłupsze i najzabawniejsze sceny, zabawne sytuacje?
Jednym z takich filmów był Nekromantik XD, który zamiast zniesmaczyć, rozbawił. Śmiesznym filmem moim zdaniem jeest znany większości "Kevin san w domu" i jego kontynuacje, do śmiesznych zaliczyłbym napewno po kilka filmów Murphiego i Carreya. Najbardziej dobił mnie jednak Straszny Film 4 XD szczególnie końcówka... xD
__
Wbijać na mojego bloga - zagadko konkurs czeka.. i odpisywać! ;P

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Tybii

Ostatnio widziałem Severance..., horror połączony z komedią..., był tak załamujący, że aż śmieszny..., dla fanów strasznego filmu...

Tybii

Ja mam tak specyficzne poczucie humoru, że wystarczy byle komedia a już chichram się jak głupek :P Od absurdalnego angielskiego humoru do świńskich dowcipów z podtekstami seksualnymi - wszystko pochłaniam ;)
Przede wszystkim uwielbiam Monty Pythona. Polecam zarówno "Latający cyrk..." jak i ich pełnometrażowe dzieła: "Żywot Briana", "MP i święy Grail" i "Sens życia..."...
Coś z zupełnie innej beczki - bardzo lubię American Pie - ale tylko 3 pierwsze części, bo każda następna to już przesada.
Oprócz tego kocham te głupkowate komedie z Benem Stillerem, Willem Ferrellem, Vince'm Vaughnem i Owenem i Luke'iem Willsonem. Polecam z nimi przede wszyskimi "Oldschool", "Legendę telewizji", "Polowanie na druhny" albo "Zabawy z piłką".
Co jeszcze... oczywiście "Jackass", "Viva la Bam" i "CKY" :)
No i sitcomy: "Przyjaciele", "Drew Carrey Show", "Świat wg Kiepskich", "Dzień dobry Miami"...
Albo klasyki z Lesliem Nielsenem - wszelkie "Nagie bronie" itd...:D

Semprini

Coś z zupełnie innej beczki - bardzo lubię American Pie - ale tylko 3 pierwsze części, bo każda następna to już przesada. - mnie także podobało się american pie... i także tylko 3 części xD

Polowanie na druhny, rozkoszny domek, nagą broń, dublerów, hot shots i zabójczą broń mi się podobały :)
Tarcie na parcie było wspaniałe
Przyjaciele, 2 i pół czy coś w tym stylu jest super... :)

Tybii

Polecam 'Pink Flamingos' - 2 sceny wgniotly mnie w fotel, choc naprawde wiele widzialem w kinie. Ale nie napisze tu publicznie jakie to sceny:))) Nie wiem jak mozna cos takiego w ogole wymyslic i wole sobie nawet nie wyobrazac jak wygladalo krecenie tego filmu...

Man_Behind_The_Sun

"Scena z 'gadajacym...", nie no ciekawy może być ten film xD