Teraz trudno jest znaleść jakiś dobry film, który nie kończy się szczęśliwie. Każdy kończy się przysłowiowym "żyli długo i szczęśliwie".
Jakie filmy bez szczęśliwego zakończenia polecilibyście znajomym?;)

Pozdrawiam:]

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Pancza

Tak jak już napisałeś/aś nie ma takich filmów. A więc co mam polecać??

Pancza

nie ma dobrych filmów bez happy endu ? co też wy mówicie ? pierwszy przykład - Requiem dla snu. Czy on ma szczęśliwe zakończenie ? Albo Za wszelką cenę. Można wymieniać w nieskończoność.

ami11

No już miałem iść spać ale wpadłem na filmweb i patrze a tu moja Pańcza nowy temat dała:):):)
No więc dobry film bez happy endu...No na przykład "Requiem dla snu","Szeregowiec Ryan","Dorwać Cartera"(ale wersja z Michaelem Cainem bo ze Stallonem to nawet boje się oglądać...),"Cube"...Myśle że można by tu jeszcz sporo niezłych filmów wymienić:):):)
Pozdroofka:*:*:*

ami11

No już miałem iść spać ale wpadłem na filmweb i patrze a tu moja Pańcza nowy temat dała:):):)
No więc dobry film bez happy endu...No na przykład "Requiem dla snu","Szeregowiec Ryan","Dorwać Cartera"(ale wersja z Michaelem Cainem bo ze Stallonem to nawet boje się oglądać...),"Cube","Gladiator" ,"Zielona mila","Braveheart-Waleczne serce"...Myśle że można by tu jeszcz sporo niezłych filmów wymienić:):):)
Pozdroofka:*:*:*

użytkownik usunięty
Pancza

"Podaj dalej" choć sama nie przepadam za szczęśliwymi zakończeniami (za dużo ich sie naoglądałam) to w tym filmie pragnełam go jak w żadnym.

Nariel ArYarrel