Poleci ktoś fajny horror:)??? Oglądałem dużo ale może akurat ktoś wymieni fajny dobry którego nie widziałem:)
Amityville , Sierociniec , Obecność , pewnie widziałeś wszystko z wymienionych więc odsyłam Cię do bazy filmów , wybierzesz gatunek horror i pewnie znajdziesz coś co Cie zainteresuje i czego nie widziałeś ;)
Pozdrawiam ;)
Teraz czekaj na nowe filmy takie jak remake ducha, Kobietę w czerni 2, możesz obejrzeć kilka nowych jakie weszło teraz do sieci jak
Where the Devil Hides (2014) czy Wer (2013) Dark summer, ale to są słabe horrory a ty chciałeś ciekawe i tu zaczyna się problem bo ciekawych jest mało więc może polecę ci kilka,które ja lubię ale do świeżych nie należą.
Oto one, może będziesz miał szczęście i któregoś nie oglądałeś aczkolwiek małe szanse jak mówisz iż sporo oglądasz:
Frontiere(s) ciekawy o kanibalach, można się przywiązać do bohaterów.
Gothika raczej znajomy wszystkim, ale może akurat tobie nie ;)
Matrys. Skazani na strach - jeden z nielicznych ,które wywołał u mnie jakiś szok
Zemsta po latach ;p
Sinister ;p Nienarodzony, Naznaczony no te bym poleciła te co LukiTv polecił też ciekawe aczkolwiek jak mówię mała szansa ,że któregoś nie oglądałeś.
widziałem wszystkie... ale skomentuje jeden... Matrys. Skazani na strach - Beznadziejny... trudno nazwać to horrorem...
Jeszcze niedawno oglądałem dużo horrorów i najbardziej zapadł mi w pamięć 'Posłańcy', ze względu na sugestywne wizje. Film produkcji amerykańskiej, pewnie nie ma więcej niż 5-10 lat.