czy Paweł Małaszyński gra w filmie Wajdy Katyń? Bo jeśli gra to wielka szkoda. Ten szczurzy pysk w takim filmie.. :/

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
tomek100milionow

Rambo 2.

użytkownik usunięty
tomek100milionow

100 Milionowy Tomku, pierwszy raz tu jesteś, że nie wiesz gdzie sprawdzić obsadę?

a co jest jakis nakaz zeby obsady sprawdzac gdzieindziej? czay zakaz zeby sprawdzac na forum? czy tak tylko gadasz zeby pogadac? pozdrawiam

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
tomek100milionow

Jak będę chciała. Właśnie mam ochotę się otworzyć a nie się zamknąć.
No i co mi zrobisz?
Możesz mi naskoczyć, ty nierogacizno.

R_E_M_A_P_S

..Ty się uspokój z tym 'spamem' - sam robisz spam robocie-_-.. .

.Tomek, nie chodzi o możliwości/czy jej brak sprawdzania obsad - po prostu w wyszukiwarce wpisujesz 'katyń' i sprawdzasz na stronie tego filmu :)
.tak, Małaszyński gra - bodajże jego postać żywcem zakopują^^... ..

diana6echo

dzieki. ja wiem ze mozna inaczej, ale ja bardziej chcialem powiedziec ze Malaszynski ma "szczurzy pysk". Ale skądinąd też nie byłem pewien tego czy on tam gra. Myślałem że może widziałem go na plakacie Tajemnicy Twierdzy Szyfrów. Teraz juz wiem ze gra tu i tu.

użytkownik usunięty
tomek100milionow

Dziękuję Ci za tę jakże dojrzałą i trafną ocenę aktora Małaszyńskiego. Chylę czoła - elokwencję czuć na kilometr.

na kilometr?

użytkownik usunięty
tomek100milionow

Tak, na kilometr. Taka jednostka długości.

użytkownik usunięty
tomek100milionow

Dziękuję Ci za tę jakże dojrzałą i trafną ocenę aktora Małaszyńskiego. Chylę czoła - elokwencję czuć na kilometr.

..Tomek - nie ma za co :) dolicz do tego jeszcze serial "twarzą w twarz" - aż 3 produkcje z nim w tym roku są [sic!]

.Michał - każdy ma prawo do wypowiadania się i ja także uważam, że ten aktorzyna pomylił zawody (ktoś widział "świadka koronnego"?? - no to macie odpowiedź ;P) - ale jak widać, Ty jesteś jego fanem, więc ewentualna dyskusja na ten temat się nie opłaca... ..

użytkownik usunięty
diana6echo

"Ale jak widać, Ty jesteś jego fanem"

Naprawdę widać? Cóż skłania Cię do takiego wniosku?

"Dziękuję Ci za tę jakże dojrzałą i trafną ocenę aktora Małaszyńskiego." - po tym :)

.dla mnie, Małaszyński + Zakościelny - są ciut przereklamowani, a dodać jeszcze do tego powtarzalność scenariuszy i roli jakie odgrywają.. .człowiek może się po prostu przejeść... ..

użytkownik usunięty
diana6echo

Aha, czyli jeśli zwracam uwagę komuś, że pisze głupkowato i w sposób prostacki, bo to było moim zamiarem, co, mam nadzieję, wydedukowałaś, to znaczy, że jestem fanem osoby o której ten ktoś tak pisze, a nie, że po prostu zwracam uwagę, tak?

użytkownik usunięty
diana6echo

Co do samego Małaszyńskiego, nie mam na temat jego aktorstwa wyrobionego zdania ("Świadka koronnego" nie widziałem, podobnie jak "Magdy M."), więc się zwyczajnie nie wypowiadam. Jak obejrzę "Katyń", to mogę podyskutować.

..prostacka odpowiedź, jak dla mnie, zawierałaby więcej niecenzuralnych słów i określeń :)

.no to po seansie możemy wtedy podyskutować - ja już co nieco widziałam, "Katynia" jeszcze nie, więc może coś tam drgnęło i może aż tak źle w filmie nie wypadł... po prostu jestem uprzedzona^^'... ..

użytkownik usunięty
diana6echo

"prostacka odpowiedź, jak dla mnie, zawierałaby więcej niecenzuralnych słów i określeń :)"

No dobrze, ona była tylko głupkowata ;)

"po prostu jestem uprzedzona"

Nie można było tak od razu? Zwłaszcza, że na początku starałaś się zarzucić brak bezstronności mnie :)

.ale w końcu się przyznałam :)
..ja go jeszcze nie przekreślam... .może coś z niego wyrośnie - wszak facet jest dopiero 5 lat po szkole aktorskiej - ma jeszcze dużo czasu... .o ile tylko scenarzyści postarają się o jakiś scenariusz z rękoma i nogami ;P

tomek100milionow

Paweł Małaszyński:
http://kinomaniak.com.pl/img/gallery/a-354-1-b.jpg
Szczurzy ryj:
http://portalwiedzy.onet.pl/_i/szczur.jpg

Znajdź podobieństwa, które tak rzucają się w oczy autorowi tematu...

hauser

..to przez te oczy^^... ..

użytkownik usunięty
hauser

który z nich to Małaszyński?

..ten drugi ;]

diana6echo

...I tego właśnie na tym forum nie rozumiem... "Szczurzy pysk" na człowieka, aktora, rzemieślnika, który w pracę wkłada dużo (pomijam, że nadrabia troche urodą - nic w tym złego, skoro ma się też talent!)? "Szczurzy pysk" na człowieka, dzieki któremu zaistniałeś na tym forum?! szacunku wiecej i ogłady, panie tomku100milionów! Nie chciałbyś pewnie zobaczyć na jakimś szemranym forum stwierdzenia takowego dotyczącego ciebie, nieprawdaż? Już nie pierwszy raz apeluję o wiekszy szacunek do wykonawców i twórców. Z nich żyjemy (czasami...) i oni, poniekad biorą udział w naszej filmowej edukacji. "Szczurzy pysk" - biorąc pod uwagę polską fonetykę, brzmi jak najgorsze przekleństwo. Jak na przykład "zasrany i wypieszczony grzdyl z bieszczad"! Nie wolno tak, panie tomku100milionów. Nie przystoi to dorosłym Polakom. Dziękuję.

i_was_david_bowman

Poza tym "szczurzy pysk" dotyczy raczej postaci, ludzi filmu niż filmu stricte. A znajac twą bytność na forum owym, nieładnie umieszczać tematy w działach ich nie dotyczących. dziękuję bardzo.

i_was_david_bowman

kiedys znalem jednego ktory nie czytal temetow a sie burzyl ze nie pasuja... ale to kiedys... ;)

i_was_david_bowman

z tym talentem to zaszalałeś...

i_was_david_bowman

Daj spokój. Do takich tematów trzeba podejść z duuużym dystansem, szkoda zdrowia :D To na pewno nie jest impuls do poważnej rozmowy a temat Małaszyńskiego, to zwykły, rasowy, przykładowy wręcz trolling.

GodFella

jak zwał tak zwał.. ja chciałem sie dowiedzieć czy gra w tym filmie

użytkownik usunięty
i_was_david_bowman

eeeeeh (westchnięcie)
Mądry to wie, głupiemu nie przetłumaczysz.

użytkownik usunięty
hauser

:D:D:D
Wybrałeś takie zdjęcia, że podobieństwo jest nawet widoczne :)
Oczy i umaszczenie trochę. Szkoda, że szczur się nie uśmiecha.

Co ma się uśmiechać jak w dzisiejszych czasach w tv jedyne co się liczy to białe jak kartka zęby i... wtyczki...

użytkownik usunięty
era

Skoro liczą się wtyczki to właśnie powinien się usmiechać i radować, że może coś poobgryzać.

użytkownik usunięty
hauser

;D

użytkownik usunięty

miało być pod zdjęciami, ech

tomek100milionow

dlaczego obrażasz tak inteligentne zwierzęta jakimi są szczury ???

użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

A dlaczego uważasz, że Twoja wypowiedź jest zabawna i błyskotliwa?

a dlaczego myslisz ze jestes inteligetny? bo robisz przecinki i uzywasz dziwnych slow?

użytkownik usunięty
tomek100milionow

"Kilometr" to bardzo dziwne słowo, nie przeczę.

użytkownik usunięty

W powyższym poście użyłem przecinka. Inteligent ze mnie. Przepraszam już nie będę.

:| ale wiocha...

użytkownik usunięty
tomek100milionow

Bardzo ładnie podsumowałeś swój post. Nazywanie kogoś "szczurzym pyskiem" to istotnie wiocha.

tomek100milionow

Katyń już miałem przyjemność widzieć. Małaszyński gra tam, ale że jego rola jest epizodyczna. Zresztą, okazuje się, że jak poprowadzi go dobry reżyser, jest niezły.

Yorick

Małaszyński dobrze gra, wreszcie jakiś dobry aktor.

użytkownik usunięty
tomek100milionow

No to jak z tym Małaszyńskim w końcu? Potrafi grać czy nie?

No pewnie, że potrafi. Znacie innych aktorów niż Małaszyński? To dobry aktor! Serio! Jest aktorem, bo dostał cztery lata edukacji. Nie ma może doświadczenia, ale ma EDUKACJĘ. Ile Wam brakuje do krytyki, szczwane lisy?! Żeby być widzem, też trzeba swoją pracę odwalić!

użytkownik usunięty
i_was_david_bowman

A za jakie role cenisz Małaszyńskiego?