chciałbym abyście zaproponowali mi jakieś warte obejrzenia !!! Ja sam widziałem już : American pie 1,2,3,4; straszny film 1,2,3; ali g:in da house; o dwoch takich co poszli w miasto; wredne dziewczyny; raperzy z malibu; eurotrip; road trip; not another teen movie; wieczny student; soul plane; dziewczyna z sąsiedztwa; córka mojego szefa; how high; old school; cinderella story; polowanie na druhny; dziwczyny z drużyny

watielo

hej..a "Friday" widziales? a daleko jeszcze??

watielo

hot chick; zakręcony piątek; white chick; szalony weekend; apetyt na seks...

watielo

Jeszcze dodałbym: "Fajna z niego Babka", "Szkoła Uwodzenia cz. 1", "Straszny film 1-3" oraz "Jay i Cichy Bob kontratakują", "Szczury z spupermarketu", "W pogoni za Amy" i "Sprzedawcy" - jak widać Kevin Smith rządzi:)

synchroPol

Oj, ja się nie zgodzę, że Smith kręci typowe "komedie młodzieżowe". A na pewno nie pasuje mi taki określenie do "W pogoni za Amy" i "Sprzedawców". Bo "Jay i Cichy Bob.." to już co innego ;)

watielo

Jak dla mnie...Eurotrip, Wredne dziewczny, Przyjaciel gangstera i Jak ugryźć 10 milionów=)

watielo

Jak dla mnie...Eurotrip, Wredne dziewczny, Przyjaciel gangstera i Jak ugryźć 10 milionów=)

watielo

dziękuje wszstkim za pomoc!!! Czekam na dalsze propozycje....

użytkownik usunięty
watielo

"Stary, gdzie moja bryka?!" "Dude, where is my car?!"

no dobra to nie do konca beda komedie ale fajne filmy :)
cała ona,
honey
joe black (no tego to w ogole nie mozna zaliczyc do komedi chociaz jest momentami smieszny)
legalna blondynka
miss agent
wielki podryw
wroc do mnie (watek starszych bohaterow jest tu troche komiczny ale reszta to juz raczej malo smieszna a bardziej romantyczna)
zakręcony piątek
zupełnie jak miłość

no i to narazie na tyle by bylo
milego ogladania
:)

Fluorescent

DZIĘKUJE.... czekam na dalesze propozycje....

watielo

Hmm... jak dla mnie to "American pie 1, 2, 3, 4", "Roadtrip", "Straszny film 1, 2, 3", " 100 dziewczyn i ja". Młodzież lubi komedie ;]...