Weryfikatorzy to tylko ludzie, wiec czasem zdarzaja im sie wtopy i zaakceptuja cos dziwnego:))) Jaki znalezliscie najbardziej kretynski opis do filmu?> Ja dzis znalazlem takie cudo ("Casablanca"):

"Casablanca jest jednym z najlepszych filmow kina swiatowego !!! Rick jest wlascicielem swietnie prosperujacego klubu nocnego w casablance od dawna przestal sie ludzic ze kiedys wroci do Usa a poza tym dobrze mu tam gdzie jest. Penego dnia do Casablanki dostaje sie milosc zeycia Rica niestety jet ona mezatka. Dramaturgia polega na tym iz Rick na koncu pomaga i jej i jej mezowi dostac sie do stanow a sam zostaje w casblance . Ja najbardziej z calego filmu lubie postac Sama- pianisty z klubu ricka"

Ktos przebije...?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Man_Behind_The_Sun

ten opis RULES !!! :)

..jeśli już jesteśmy w temacie to spotkałem się z dziwnymi zaakceptowanymi rzeczami (nie chodzi o opisy) takimi jak np. koncert rockowy zaakceptowany jako 'horror' , albo gra komputerowa zaakceptowana jako film..

wiele jest tutaj takich wpadek

mikesz

Może to był bardzo zły koncert :D

tori

uwierz mi że ten akurat nie :)

widziałem bardziej "złe" występy tego wykonawcy :D

mikesz

Mnie najbardziej podoba się opis Bolka i Lolka:
"Przygody dwóch braci - Bolka i Lolka, którzy przeżywają niesamowite przygody." :)

Night_Shojo

Podczas jednego dodawania przed chwilą... natrafiłem na 5 koncertów i jeden show... bosko...

Tybii

Ja bym chcial dowiedziec sie ktory wer zaakceptowal to :

"Bruce Willis i Damon Wayans grają dedektywów....

Pucin

Dla tych, co jeszcze nie wiedzą, wszystkie błędy należy zgłaszać tutaj:

http://www.filmweb.pl/user/600573/nowy+blog.html

PS. Ten opis do Bolka i Lolka też jakiś zdolniacha pisał:)

Man_Behind_The_Sun

Ja też znalazełm coś ciekawego:
"Film opowiada historię telewizyjnego reportera, który jest w stanie poświęcić wszystko i wszystkich byle tylko napisać artykuł o seryjnym mordercy."
Opis do filmu "Cronicas"
Pozdrawiam