Mnie śmieszy na przykład Freedie Kruger, i postać z filmu duch.
A was to kto śmieszy?

Dziadunio

Jestem wielką miłośniczką horrorów,niektóre klasyki znam na pamięć i muszę przyznać że jeszcze nie było takiej osoby,tekiego bohatera,która by mnie rozśmieszyła.

Horror nie powinien rozśmieszać.Wręcz nie może.

trixy1987

Ja wiem ,że horror nie powinien śmieszyć lecz powodować to że powinniśmy się bać pójść samemu do toalety, ale Fredi Kruger teraz mnie bawi choć kiedyś się go bałem. Chodzi mi o to.

Dziadunio

najzabawniejszym bohaterem horroru jest dla mnie dracula. jego dlugie kly sa "przerazajace";) pozdrawiam

zlosnica_4

Masz coś do Księcia?! ;)
Nie no - ja go szanuję - i jego zęby są białe i lśniące ( lepsze od smoczycy w Shreku) I Nie zgadzam się z Twoim zdaniem.
DRACULA 4 EVER !!!!!

Dziadunio

Mnie z kolei śmieszył bohater filmu "Smakosz". Ale dopiero wtedy, gdy rozłożył skrzydła i pokazał się w całej okazałości. Do tego momentu był świetny, a potem to już tylko śmiech na sali. Pozdro:)

michnik

Zgadzam się, z tym że dla mnie bohater tego filmu jest raczej bardziej żałosny niż śmieszny. A na prawde śmieszny to jest Bub z Dnia żywych trupów ; )

Dziadunio

uważam Freedie'go Kruger'a oraz cała serie koszmaru za cud dzięki niemu zaczolem oglądać horrory. wprawdzie teraz już niewywołuje we mnie cała seria strachu ale to nie jest powud do śmiechu wkońcu to zostało nakręcone dawno temu ( niewliczając Freedie vs. Jason). a co do zdania że z horrorów nienależy sie śmiać to jestem odmiennego zdania. niektóre horrory zostają stwożone tylko poto żeby sie znich śmiać np. Martwica muzgu, serfujący naziści muszą umżeć, samocody które pożarły paryż lub wiedzima hip-hop'u, one są po prostu śmieszne a co hraiego to nie jest wcale śmieszny wprawdzie niektóre filmy z nim są tak kiczowate co można było stwierdzić po dracula2000 że nie śmiać lecz płakać sie hciało ale to nie jego wina tylko pokręconego reżysera który tą prace dostał zapewne tylko dlatego że był z rodziny producenta.

redlo2

mnie najbardziej śmieszy matka Jasona z pierwszej części piątku 13, i Ann z Evil Dead 2, szczam ze śmeichu jak zaczyna się drzeć :D:D:D

Hiroto

vampire nie powiedzialam ze go nie szanuje. szanuje go bardzo i wydaje mi sie ze gdyby zaistniala sytuacja staniecia z nim oko w oko napewno by mnie przerazila. to jego odpowiednik filmowy jest poprostu zabawny:);)

zlosnica_4

Masz racje. Blady kolo ze starannie ulizaną frysurkom ... ych.
Przeciesz Książe jest nieśmiertelny - jak każdy wampir- i tak jak elfy wampirze ciała przestają się starzeć w wieku ok. 30 - 35 lat ludzkich.
Nie wiem, spytam na najbliższym sabbacie co o tym myślą moi bracia i siostry. Pozdro wszystkim śmiertelnikom którzy lubią jakże to piękną rasę jaką jesteśmy my - dzieci Kaina.
:))

Dziadunio

hihihi z telewizyjnego horroru jakim była Komisja Śledcza :))) to najbardziej mnie śmieszy JMRokita - ale teraz poważnie to - najbardziej mnie śmieszy pewien kościotrup :)) z Nocy Żywych Trupów ! :)