NO WŁAŚNIE KTO MOIM ZDANIEM TO GABOR KRUL PIEKIEŁ JEST NAJSILNIEJSZYM I NAJLEPSZYM ZIOMEM N CAŁEJ TEJ PLANECIE A WY JAK SĄDZIĆE ??????????????????????????????
Po pierwsze nie KRUL tylko KRÓL . Po drugie co ty chcesz zdziałac tym tematem ?? Po trzecie co to ma wspolnego z kategorią filmy bo nie roumiem ??Po czwarte czemu cały czas piszesz pod Caps Lockiem ?? Po piąte czy sobie zdajesz sprawe z tego ze robisz z siebie idiote ?? Więc zamiast dodawać głupie tematy tam gdzie nie jest ich miejsce to wez sie do roboty zacznij wreszcie sprawdzac co piszesz i zastanów sie dwa razy czy warto to zamieszczać .
1. kazdy pisze tak jak sie mu to podoba.
2. nie twoja sprawa [sekret]
3. bo to nie jest dla gupich
4.po tak fajnie [ppo tym kogos poznac [orginalniosc]]
5.nie wiem, ale pewnie to zwisa i powiewa..
wiez zamiast krytykowac innych to patrz na siebie i o siebie sie martw..:P:P
Po szóste: nie odpowidamy na prowokacje ... Ludzie dlaczego wy nie widzicie, że ktoś robi z was głupków !!!
ach na tkaie osoby nie trzeba po prostu zwracac uwagi
mam na mysli chociażby takiego inteligenta jak shake
po prostu szkoda słów
ignorujcie ich to sie znudzą ;-)
dokladnie :) :P
a co do tego ze piekna nie jestes to kogos zacytuje " kazdy jest piekny na swoj sposob " :P
pozdrawiam :D
jestem na przepuste z mamra.. :]
a tak ogolnie to nuuuda.. chyba wypadnie dzisaj na miacho zgwalcic cos albo zamordowac :]
ciekawe hobby ;)
ja naspecjalnie wyjde dzis wieczorem moze akurat mnie spotkasz i zgwalcisz :) :) byloby cudniee ;) :D
oż ty w morde dzika babo ;p
ostrzegam ze jestem perfidnie brutalny i dziki... Ichi przy mnie to ucielesnienie dobroci :p Jak sie do Cienie dobiore to strzepy ciala beda zbierac z calej ulicy ! :p
moze. wiem. raczej nie. nie umie. wiem. a bo co? . watpie. opoznione wiesci masz. jak to jest o filmie to ja jest madra. nie gadaaaj..., ja tez wierze w przesady:P:P, kto tu siemkloci/ , koniec swiatra sie zbliza. p rzynajmniej ma ogrod:PP:P
Słuchaj Shaka twoja ksywa brzmi jak nazwa napoju w McDonaldzie wiec nie wtracaj sie do romowy dobra . Gosc zasmieca Forum jakimis bzdurami a mnie to wk....ia i nie mam zamiaru tego tolerowac i bede o tym mówił bo mi sie tak podoba do ciezkiej cholery. Robisz z siebie matke miłosierdzia . Jak gosc nauczy sie pisac W MIARE POŻĄDNIE i tematy bedze mial w miare nie głupie to nie ma sprawy ale to co on teraz robi to przeciez jedna wielka porazka wiec moze przynajmniej sam by odpowiedzał na zarzuty i zaczał sie starac a nie próbowac podlizywac sie tego typy tematami . I ZAMILCZ WRESZCIE KOBIETO!!!!
Brawo. Pochwalam. I wogule co to jest,że gość daje temat a potem jego postów nie ma tylko jakaś Shaka-pokraka nadaje za niego. Opanuj się kobieto a będzie dobrze,do ciebie nic nie będziemy mieć jak sobie dasz spokój z byciem świętą
kudłata strasznie dziwna jesteś chyba jakaś pedałka no bo ty masz cheapke na gabora o ty świntuchu fuuuuuuuuuuuuu
Noo brawo odezwał się nasz analfabeta. Znowu tera ci odmiana szwankuje. Chyba chodzi ci o chrapkę...to nie ja się podlizuje gaborowi mówiąc o najśilniejszym i coś tam...Poprostu mnie wkurwiasz to trzymam jego stronę.Ale widocznie do ciebie to jeszcze nie dotarło...Kudłaty zawsze pragnął Daphne...pooglądaj troche kreskówek to sie dowiesz(tak na serio fajna kreskówka)
tak na serio to ja mug bym naokrągło ją oglądać jest extra p.s nie podlizuje sie gaborowi tylko muwie prawde scooby doo to fajna kreskuwka najbardziej lubiałem i lubie kudłatego na serio nie nie PODLIZUJE CI SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buhahahahahahahahahahahahaha...aż sie dziwię,że scooby-doo dobrze napisałeś. Nie musisz mi się podlizywać,nawet jakbyś chciał,bo ci gówno z tego przyjdzie.Co za gost ja pierdolę,hehehehehehehehehehe, fajna "krekUwka" hahahahaha "mUwię" Wam nie wyrobię..........
AAAahahahahahahahaaa
Słuchaj koleś jak już pokazujesz sie wśrod ludzi to przynajmniej sie odzywaj sie jak my ludzie bo jest takie powiedzenie:"Kiedy wpadniesz między wrony krakaj jak i one".Poza tym musze niestety zgodzić sie z niedopitą Shake`ą która z pewnością sie znasz bo wątpie , żeby panienka była wolontariuszką opiekującą sie ludźmi twego pokroju i jak piszesz to najpierw zaglądaj do encyklopedi lub słownikach a jak już naprawde chcesz mówić po swojemu to proponuje forum www.korea.org tam napewno zrozumieją twój STYL PISMA.Biedna twa matka ,że takie dziecie spłodziła.Pozdro Calibre i Kudłaty:D
by KrAkErS
Boze, jeszcze glupszy temat, myslalem ze nic nie przebije tematu szanownej pani shaki, ale ten to jest szczyt debilizmu, nie wiem co chcesz osiagnac przez ten temat koles ale powinienes sie wstydzic tego. Miej serce dla nas i nie pisz wiecej takich glupot oki? bo naprawde po tym temacie mozna stwierdzic ze jestes jakims debilem
Pozdrawiam
moim zdaniem to nie mozliwe ale zobaczymy jak bedzie z logowaniem sie to udowodni
watpie zeby to byla ta sama osoba...
gadalam z tym i z tym i nie widze podobienstwa.., wrecz przeciwnie, przeciez gabor nie moze chciec zabic siebie, a mix nie moze chciez zrobic to z soba.., napewno nie ta sama osoba..:P
całkiem możliwe, a swoiom drogą to ciekawe dlaczego gabor się nie odezwał, a może mu głupio?
hmmm...
Byłem na corocznym zgromadzeniu sekty teletubisi w klewkach. Obmyślaliśmy jak zabić mix39... eh walnięci ludzie tu są...
Brawa dla Shaki... sympatia do mnie maleje, ale za to odsetek niewyjaśnionych zabójstw rośnie... :DDD
Mam propozycję: przestańmy na przyszlość odpowiadać na takie tematy, bo to jest jakaś chora prowokacja..nie watpie też, że Shaka i Mix są w jakiś sposób ze sobą powiązani, a może to nawet jedna osoba...w każdym razie mają pewnie niezły polew patrząc jak większość z nas skręca się z nerwów albo z poirytowania czytając takie debilne bzdury....jedno w tym temacie jest prawdą, a mianowicie fakt, że Gabor jest wporzo. To tyle co miałam do powiedzenia.
Pozdrawiam :)
to forum schodzi na taki debilny poziom jak forum onetu albo wp przez takich jak mix czy shaka , żenada
jak dla mnie to Gabor czy jak mu tam leci jest...., nie bede mowic bo chrzescijance nie wypada.., ale za to nasz kochany Mixik jest super!!!!!!! i zapewniam was ze nie jestesmy ta sama osoba!!, no chyba ze w przyszloci!!:P