NO WŁAŚNIE KTO MOIM ZDANIEM TO GABOR KRUL PIEKIEŁ JEST NAJSILNIEJSZYM I NAJLEPSZYM ZIOMEM N CAŁEJ TEJ PLANECIE A WY JAK SĄDZIĆE ??????????????????????????????
Hmmm, ciekawa dyskusja... Dobry dział na nią sobie wybrałeś mixer... A jak wojna, to jestem po stronie tych dobrych :-).
oki, tylko nie skonczymy tego jak ktos caly czas bedzie pisac jakies bzdóry, więc nie pisz juz nic ;D
Sorry Gabor,moja wina-przyznaję się. Ale wiesz w końcu jesteś dla kogoś idolem,a idol ma obowiązki wobec fana,hahaha
ja pier... Co za temat, miałem nieodpisywać na "TO" ale paluszki mnie swędzą, gdy widze tematy tego wspaniałego mixa!
Matko Boska Anarchistyczna!Na moje oko mix masz chyba 12 lat kupe gówna w głowie, a jak nie 12 lat to porażenie mózgowe!po co się podlizywać Gaborowi?Pewnie Shaka cię namówiła byś w duchu pojednania i miłości w imieniu Chrystusa wyciągnął łapkę i podał ja Gaborkowi by świat był piękny , usłany kwiatkami i nie było wojen i waśni. Jak dla mnie te kwiatki wyrosły na gównie, i pewnie ci wystaja z uszu. Naucz sie żyć tutaj normalnie. Nie wpisuj głupot gdzie popadnie, weź słownik do ręki albo zrób cos ze sobą.Wiem , ze nawet na to nieodpowiesz. Prawdopodobnie nawet nie zrozumiesz , ze pisze do ciebie... Nie wiem czym zaimponowałeś Shace , ale podejrzewam , ze jesteś jednym z tych młodych chrześcijańkich bubków, którzy pisza ,żę kochaja boga, ida do kościoła, przyjmóją komunię a potem siadaja przed kompa i wala konia do gołych panienek na monitorze( chociaz nie wiem czy do panienek , sądząc po temacie tego forum może być odwrotnie). Niewykluczone , ze jesteś ministrantem (pewnie tym zaimponowałeś Shace...)
ja tak tylko na chwilę wpadłem... nie jestem po niczyjej stronie i nie chce się nikomu narażać, ale jedną rzecz muszę powiedzieć... otóż pan Aaaarrrrrghhhh mówi panu Mix coś tam, że ma dwanaście lat i gówno we łbie... radzi mu aby nie wypisywał głupot i wziął słownik do ręki.... ja osobiście proponowałbym panu Aaaarrrrghhh, ażeby sam kupił sobie słownik i nauczył się z niego korzystać, gdyż sam nie jest lepszy i pisze przykładowo: "nie odpisywać" razem, "nie odpowiesz" razem, "przyjmują" przez ó... jak to mówi moja mama - jak krytykujesz innych to sam musisz być bez błędów... tak więc też panu radzę panie Aaaarrrghhh... a tak a propos to słowniki kosztują tanio, nawet 15 złotych... :-)
ja dostalem za 8 zł słownik ortograficzny - taka mini mini wersja na mature :) hihihihi :) ale mi sie nie przydal bo znalazlem inny sposób :) hihihihih
Wiem , ze zdarzają mi się błędy i też nad tym ubolewam , ale myślę , że Mix wiedzie tutaj prym jeżeli chodzi o niepoprawna ortografię .Nie wszystkie moje wypowiedzi są okraszone błędami tal jak w powyższym tekście. Jeżeli o cos mi chodzi to o to że Mix robi te błędy nagminnie i wypisuje dyrdymały. No ale faktycznie dam sobie spokój, pierwszy raz na kogoś naskoczyłem , a tutaj orszak obronny. Jeszcze sobie wrogów narobię..
spoko... w końcu nie każdy musi być mistrzem ortografii co nie?? :-) a co do błędow mixa to zdążyłem zauważyć... gdy czyta się jego wypowiedzi to aż piana się na ustach pojawia.... aż dziw, że on w ogóle zdaje z klasy do klasy (jeśli w ogóle)... ja też nie mam zamiaru robić sobie wrogów ale czasami niektóre rzeczy naprawdę mogą zdenerwować człowieka.. :D pozdro