Cześć. Potrzebuję filmu z zagadką, w której bohater szuka klucza, żeby coś rozwiązać.
Chcę zrobić dziewczynie na walentynki prezent, który bedzie sie składał z kilku zamkniętych skrzyni, a klucz będzie musiała odnaleźć. Jednym z kluczy chciałbym, zeby był motyw filmu, który oglądnie i naprowadzi ją gdzie ten klucz może być. Proszę o pomoc :)
http://www.filmweb.pl/Klucz.Do.Koszmaru
HAHAHA:D
Niech zgadnę a w ostatnim małym pudełeczku będzie nadgryziony cukierek?:P
To będzie długotrwała zabawa/gra, wiec nie wiem jeszcze co będzie w ostatnim :)
Horror to nie bardzo. ;/
To nie koniecznie musi być klucz, ważne, żeby naprowadziło ją do rozwiązania, widziałem setki filmów, ale jakoś mam pustkę w głowie, proszę o pomoc :)))
Ten czas na zgadywanki lepiej poświęć na dobranie się do jej majtek:P
Zapal w całym domu świeczki, i posyp łóżko i okolice płatkami róż, działa w 100%, wiem, bo sprawdzałem,laski lubią takie romantyczne tegesy.
A ja nie polecam tych płatków na łóżku. Fajnie to wygląda na filmie, ale w prawdziwym życiu jak się człowiek na tym położy to dziadostwo włazi do różnych zakamarków ciała i poza tym później sprzątać trzeba :D
Ejj noo jaki spam :p
A tak swoją stroną nie każda lubi te tegesy o których piszesz :P Tak mi się przynajmniej zdaję:p
Oj tam od razu patrzeć w oczy :P Można spożytkować to przyjemniej:P
A tak serio to fajne to jest ale bardzo przewidywalne a chyba każdy lubi być zaskakiwanym. Ja to mam w głowie idealne walentynki hihi
A nie lepiej kupić kwiaty i laurkę lub czekoladki? Narobisz się przy jakieś zagadce, a później się okaże, że ciężko ją rozwiązać i wyjdzie z tego porażkowy wieczór :P
Jak będzie ciężko, to dam podpowiedź, a to nie będzie jedna zagadka, tylko kilka, wiec nie wieczór, lecz tygodnie zanim otworzy ostatnią skrzynkę. Każdy robi jak uważa, ale dla mnie kwiaty i laurka są słabe, lecz nie ukrywam, ze w kazdej skrzynce oprocz kolejnej skrzynki bedzie jakis drobiazg :))
Okej, mam nadzieję, że przedsięwzięcie się powiedzie. Jednak żeby Ci pomóc mamy za mało danych, Ty wiesz lepiej jakimi rzeczami interesuje się Twoja dziewczyna i co mogłoby stanowić dobrą dla niej zagadkę.
Jedyny film, który ma jakieś "zgadywajki" to p.s. Kocham Cię tam były listy z tym, że no ten teges gostek już nie żył:P
Zrob jej akcje a'la Saw xd Najpierw usypiasz ja eterem, gdy sie budzi dowiaduje sie ze ma w ciele klucz i ma go znalezc. od ciebie zalezy gdzie go schowasz xd
Dobra jeszcze jedno skoro piszesz o pudełkach nie lepiej sprawić jej pudełko z prezentem w środku ale takie, które otwiera się za pomocą konkretnych ruchów itp ?
Sprecyzuje pytanie po raz kolejny.
Film po którym bedzie wiedziała gdzie schowałem klucz, w filmie to nie musi byc klucz.
Myślę, że mało jest takich filmów, które mogłyby Cię naprowadzić na to co masz w głowie. Chodzi mi raczej o samo pudełko jako prezent, takie, z którym się "nagimnastykuje" zanim otworzy:P
Jeszcze raz powiem, szukam filmu, po ogladnieciu którego Moja dziewczyna bedzie wiedziała gdzie schowałem cos