Pierwszy film nieco starszy że aktor jest jakimś pracownikiem korporacji i oni go wysyłają samolotem co chwile w inne miasta na jakieś pokazy a tam robią pranie głowy.. I okazuje się że bohater jest super tajnym agentem i próbuje odnaleźć jakiegoś człowieka i stara się dowiedzieć kim jest. Potem okazuje się że to on jest tym człowiekiem którego szukał i pod koniec wykrada jakiś super dysk z super danymi. film sci fi/akcji?
DRUGI film był o grupie zorganizowanej czy tam maffi bodajże Rosyjskiej. Gdzie na karku ludzie mieli tatuaże w liczbach żymskich np. V , III i to oznaczało ich pozycje w maffi.
I któregoś chcieli zabić (członka grupy) i film był o tym że aktor zabija wszystkich członków po kolei. Pamiętam taką scenę że się budzi i tam był przypięty passami do krzesła,chcieli go torturować ale jakimś cudem wyskoczył z jadącego na autostadzie auta xd
Tak to jest to dzięki!
co to pierwszego filmu pewnie każdy z nas go oglądał w telewizji tylko nie jestem w stanie przypomnieć sobie nazwy.. Film nie co starszy.
Niestety nie, ale słowo dziękuje to dla mnie dużo, robię to z przyjemności i zawsze cieszę się, że mogłem komuś pomóc;) Pozdrawiam;)
Może wkrótce znów zaznasz takiej przyjemności, i jeszcze dodatkowo zasłużysz na "dziękuję" i ode mnie :P
Będę poszukiwał paru tytułów - konkretnie 35 sztuk - i jak się sprężysz, to może i coś zdołasz odkryć...
Mam już opisy, tylko muszę jakoś to tak opublikować, by chaosu w poście nie było.
Chyba każdy tytuł w osobnym komentarzu do mojego tematu wpiszę, wtedy łatwiej będzie się połapać ;)
Załóż kilka tematów najlepiej, bo zawsze te twoje są ciężkie do szukania i robi się bajzel w postach...;)
To mi dopiero się tematy poplątają.
Zmieszają z Grami, i nikt ich nie zauważy, albo weźmie właśnie za Gry.
A jeden zbiorczy post będę mógł cały czas na górę podbijać.
A do tego jak każdy szukany tytuł będzie w osobnym komentarzu, to tylko pod nim można będzie pisać odpowiedzi, pytania itp.
Nie na końcu(na dole), a przy każdym konkretnie do niego.
I nie będzie chaosu, a każdy chętny pomóc będzie miał widok na inne komentarze do tytułu.
Sądzę, że właśnie tak to chyba będzie najlepiej wykonać.
Nie.
Pamiętam że bohater tego filmu tak ułożył cały plan(żeby wykraść dysk z danymi) że świadomie utracił pamięć,bo myślał że tylko on może zrealizować ten plan. OGólnie to był hakerem i te korporacje chciały go dopaść tylko że nie wiedziały jak wygląda. On dla nich pracował a i tak nie wiedzieli że to on xdd
w połowie zaczeła mu pomagać agentka która okazała się chyba jego żoną ;dd