Pierwszy film nieco starszy że aktor jest jakimś pracownikiem korporacji i oni go wysyłają samolotem co chwile w inne miasta na jakieś pokazy a tam robią pranie głowy.. I okazuje się że bohater jest super tajnym agentem i próbuje odnaleźć jakiegoś człowieka i stara się dowiedzieć kim jest. Potem okazuje się że to on jest tym człowiekiem którego szukał i pod koniec wykrada jakiś super dysk z super danymi. film sci fi/akcji?

DRUGI film był o grupie zorganizowanej czy tam maffi bodajże Rosyjskiej. Gdzie na karku ludzie mieli tatuaże w liczbach żymskich np. V , III i to oznaczało ich pozycje w maffi.

I któregoś chcieli zabić (członka grupy) i film był o tym że aktor zabija wszystkich członków po kolei. Pamiętam taką scenę że się budzi i tam był przypięty passami do krzesła,chcieli go torturować ale jakimś cudem wyskoczył z jadącego na autostadzie auta xd

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
dawid221mlyniec221

2.
https://www.filmweb.pl/serial/XIII+-+Spisek-2008-463507
?

WujekChu1ek

Tak to jest to dzięki!

co to pierwszego filmu pewnie każdy z nas go oglądał w telewizji tylko nie jestem w stanie przypomnieć sobie nazwy.. Film nie co starszy.

dawid221mlyniec221

1. https://www.filmweb.pl/Zaplata
?

WujekChu1ek

Albo?
https://www.filmweb.pl/film/Cyfrowy+szpieg-2002-39086

WujekChu1ek

tak Tak Cyfrowy szpieg !!

WujekChu1ek

mogę dać jaki

dawid221mlyniec221

plus za to?

dawid221mlyniec221

Niestety nie, ale słowo dziękuje to dla mnie dużo, robię to z przyjemności i zawsze cieszę się, że mogłem komuś pomóc;) Pozdrawiam;)

WujekChu1ek

Może wkrótce znów zaznasz takiej przyjemności, i jeszcze dodatkowo zasłużysz na "dziękuję" i ode mnie :P
Będę poszukiwał paru tytułów - konkretnie 35 sztuk - i jak się sprężysz, to może i coś zdołasz odkryć...
Mam już opisy, tylko muszę jakoś to tak opublikować, by chaosu w poście nie było.
Chyba każdy tytuł w osobnym komentarzu do mojego tematu wpiszę, wtedy łatwiej będzie się połapać ;)

Montago

Załóż kilka tematów najlepiej, bo zawsze te twoje są ciężkie do szukania i robi się bajzel w postach...;)

WujekChu1ek

To mi dopiero się tematy poplątają.
Zmieszają z Grami, i nikt ich nie zauważy, albo weźmie właśnie za Gry.
A jeden zbiorczy post będę mógł cały czas na górę podbijać.

A do tego jak każdy szukany tytuł będzie w osobnym komentarzu, to tylko pod nim można będzie pisać odpowiedzi, pytania itp.
Nie na końcu(na dole), a przy każdym konkretnie do niego.
I nie będzie chaosu, a każdy chętny pomóc będzie miał widok na inne komentarze do tytułu.
Sądzę, że właśnie tak to chyba będzie najlepiej wykonać.

Montago

Może i tak.

WujekChu1ek

Nie.

Pamiętam że bohater tego filmu tak ułożył cały plan(żeby wykraść dysk z danymi) że świadomie utracił pamięć,bo myślał że tylko on może zrealizować ten plan. OGólnie to był hakerem i te korporacje chciały go dopaść tylko że nie wiedziały jak wygląda. On dla nich pracował a i tak nie wiedzieli że to on xdd

w połowie zaczeła mu pomagać agentka która okazała się chyba jego żoną ;dd

dawid221mlyniec221

dziękuje za pomoc xd