Zapraszam do podsumowania swojej obecności w kinie i przyczynienia się do tak znakomitej frekwencji w pierwszym półroczu 2004.Ja byłem na 25 filmach a oto ich lista:
1.Powrót Króla. 14.21 gramów.
2.Niepokonany Seabiscuit. 15.Kill Bill vol I-noc z Kill Billem.
3.Mój brat niedzwiedz. 16.Kill Bill vol II.
4.Miasto Boga. 17.Van Helsing.
5.Ostatni Samuraj. 18.Troja.
6.Wzgóze nadziei. 19.Złodziej życia.
7.Nigdy w życiu. 20.Rogate Ranczo.
8.Looney Tunes-znowu w akcji. 21.Harry Potter i wieznień Azkabanu
9.Symetria. 22.Pojutrze.
10.Między Słowami. 23.Punisher.
11.Duża Ryba. 24.Ladykillers.
12.Pasja. 25.Shrek 2.
13.Hidalgo-Ocean Ognia.

m4niek

ja uwielbiam filmy ale w kinie nie bylam za wiele razy ... nikt nie chce ze mna chodzic i zal im kasy :/ wiec coz innego mi pozostaje jak siedzenie przed kompem no i ogladaniem na nim jakis filmow ... ale bylam na kilku

powrot krola
krol lew
HP 3 :/ - nie wiem po co
Matrix rewolucje i reaktywacja
8 mila
Casper - jak mialam malo lat :P
Pasja

no i takie ci ze szkola bylam - czyli wiadomo, same beznadziejen np. w pustyni i w puszczy czy Ogniem i mieczem :P

m4niek

Siema, nie mam może tak dobrego wyniku, jak przedmówca, ale też nie mam powodu do wstydu, gdyż dałem kinom trochę zarobić. A oto na czym byłem:
WP: Ostatni Samuraj, Powrót Króla, Hidalgo-Ocean Ognia, Pasja, Kill Bill vol.2 (wcześniej oczywiście vol.1, ale liczę od stycznia), Starsky i Hutch, Van Helsing, Troja, Złodziej życia, Pojutrze, Punisher, Zgromadzenie. W sumie to warto było wydać te paredziesiąt złotych:-) Pozdro!

m4niek

hmmm....
Od listopada zeszłego roku pracuje w kinie i byłam na wszystkich filmach, które były u nas puszczane, ponieważ mam darmowe bilety, a poza tym musze znać każdy film, który puszczamy, żebym mogła odpowiadać na pytania klientów dotyczące tych filmów... Z obecnych produkcji nie byłam jeszcze na "Amnezji", "Przekęcie doskonałym" i "Lady killers" - ale to mam zamiar obejrzeć w tym tygodniu, więc.. ;D
Zanim zaczęłam pracować w multiplexie, byłam w kinie na takich filmach jak: "Mulan", "Król lew", "Raport mniejszości", ... więcej jakoś nie pamiętam, ale parę tytułów jeszcze było... ;D

Praca w kinie jest suuuuuuuuuper :D

pzdr.

lady_vicky

Oj, było się parę razy... I nagle z tego "parę razy" po podliczeniu zrobiło się - 40 razy. To by się zgadzało z moją przeciętną średnią miesięczną, czyli ok. 6 razy w miesiącu. Dla urozmaicenia mojej listy podaję moje oceny filmów z I półrocza 2004. Punktacja od 1 do 6 (gdzie 1-zły,2-słaby,3-przeciętny,4-dobry,5-b.dobry,6-wybitny; czasem pojawia się plus - zaznaczony jako 0,5 pkt):

1. Władca Pierścieni: Powrót króla (5) 2. Lalki (5)
3. Miasto Boga (5) 4. Młody Adam (4)
5. Niepokonany Seabiscuit (4) 6. Rzymska opowieść (3)
7. Tajemnica Aleksandry (2) 8. Ostatni samuraj (4)
9. Tatuaż (3) 10. Marzyciele (4,5)
11. Piętno (4) 12. Symetria (4)
13. Wzgórze nadziei (4) 14. Historie kuchenne (4)
15. Między słowami (4,5) 16. Pasja (4)
17. 21 gramów (4,5) 18. Ogród rozkoszy ziemskich (3)
19. Lepiej późno niż później (4) 20. Dróżnik (4)
21. Powrót (5) 22. Okna (4)
23. Życie i cała reszta (4) 24. Pociąg (3)
25. Kill Bill vol.2 (4) 26. Jego brat (4)
27. Słoń (5,5) 28. Wilbur chce się zabić (4,5)
29. Troja (3,5) 30. Monster (4)
31. Dziewczyna z perłą (5) 32. Pojutrze (3,5)
33. Z piątku na sobotę (3) 34. O piątej po południu (4)
35. Żywot Briana (5) 36. Sylvia (3)
37. Harry Potter i więzień Azkabanu (4,5) 38. Ladykillers (3)
39. Ruchome słowa (3,5) 40. Przekręt doskonały (3,5)

Szkoda, że w miesiącach letnich taki ubogi repertuar!!!