Jaka postać waszym zadniem jest najstarszniejsza??Moim zdaniem to chyba Fredi Kruger czy jak to sie pisze :) a waszym??

tez mi sie wydaje ze Fredi Kruger jest przeazajacy straszni sa jeszcze ci wszyscy psychopatyczni mordercy np. z Krzyku czy z Teksanskiej masakry pila mechaniczna ;)

ewka79

a ja sądzę że dziewczyna z Egzorcysty i laleczka Chucky - laleczkę obejrzałam będąc mała i bałam się przez lata że wyjdzie mi spod łóżka. Istny dramat.

Jakbym zobaczył w nocy laleczkę Chucky, to bym ryczał ze śmiechu, ale gdyby tę laleczkę trzymała ociekająca wodą postać nie mógłbym wydobyć z siebie żadnego głosu

Jakbym zobaczył w nocy pazury Freddy'ego to zacząłbym wiać, ale gdyby zza tych pazurów spoglądała mała topielcza główka nie byłbym w stanie się ruszyć

Jakbym wreszcie zobaczył w nocy dziewczynkę z "Egzorcysty" - podskakującą, mówiącą w starozytnych językach i obrzyganą - zastanawiałbym się z którego szpitala się urwała, lecz gdybym obok zobaczył inną dziewczynkę, cichą i niepozorną, chowającą twarz pod opadającymi włosami, dopiero wtedy zrozumiałbym, że szpital - w najlepszym wypadku - czeka na mnie.

Myślę więc, że Samara Morgan z "The Ring" jest najstraszniejsza ;)

Mnie przeraza ta dziewczyna wychodzaca z telewizora w Ringu. Brrr

piotrowy

Nie, nie, nie - Paul i Peter z Funny Games. Tych p*****ów nikt nie przebije.

no jasne że Fredi jest najstraszniejszy, pamiętam, że którąś część oglądałem w kinie w okularach trójwymiarowych(wtedy była to nowość) i prawie się posikałem he he