Jaki wszym zdaniem jest najlebszy film ubiegłego roku?
PISZCIE!!!
POZDRAWIAM :):):)
sorki ale śpieszyłam więc niemiałam czasu sprawdzać poprawności tego wyrazu !!!! poza tym robię ankietę, więc jak już tu zajżałeś to trzeba było się wpisać jakiś FILM!!! anie opie na temat poprawności wyrazów!!!!
Mimo to pozdawiam :)
Ps: każdemu może zdarzyć się pomyłka;)
ja tam Cie wcale nie opieprzalem:)tylko tak delikatnie zwrocilem uwazke;)
ok wg mnie 2005 to sin city a Ty swoj gdzie napisalas?;)
Wiesz jeżlei chodzi przede wszystkim o produkcje USA to mocne wrażenia, napięcie i zaskoczenie to napewno - "Piła 2" bo mówimy o roku 2005 zresztą jedynka i tak była lepsza, dzięki panu pomysłodawcy testów dla ofiar, nie było wiadomo kim jest, więcej niewiadomych. I to czyniło film lepszy od swojego następcy. Pozdrawiam Piotrek (Matul)
PILA 2 i LAST DAYS. Z tym drugim to pewnie nikt sie ze mną nie zgodzi, ale ten film nie jest zły.
.Gwiezdne Wojny - Epizod 3: Zemsta Sithów
.Egzorcyzmy Emily Rose
z animacji:
.Pingwiny z Madagaskaru: Misja Świąteczna
Z pewnością świetnym filmem jest Madagaskar, ale nie wiem czy najleBszym :) także : Piła2, Hooligans i Goal, są świetne
Zdecydowanie najleBBBszymi:) filmami tego roku byly :
Piła II
Hooligans
Madagaskar (i Pingwiny : misja swiateczna:))
P.S.Musze tez dodac, ze wszystkie te tytuly zdecydowanie przewyzsza LOST (mimo ze to nie film) !!!!!!!!!!!
Zdecydowanie najleBBBszymi:) filmami tego roku byly :
Piła II
Hooligans
Madagaskar (i Pingwiny : misja swiateczna:))
P.S.Musze tez dodac, ze wszystkie te tytuly zdecydowanie przewyzsza LOST (mimo ze to nie film) !!!!!!!!!!!
CHARLIE I FABRYKA CZEKOLADY
KONTROLERZY
BLIŻEJ
Wszystkie trzy bardzo mi sie podobały, nie tylko dlatego ze ogladałam je z ukochana osobą... Mają w sobie siłe przyciągania, jakąś magie, charakterystyczną wyłącznie dla kina..Są wciagające, ciekawe, interesujące..
Moim zdaniem,wsrod wielu filmow, jakie nam polskie kina, obrodzily w dosyc duzym miocie :D, najlebsze :D jest: Broken Flowers!
zdecydowania obstawiam 36 quai des orfèvres
...dobre francuskie kino zarowno fabula jak i muzyka..polecam i pozdrawiam