Czy pamiętasz swoje najukochańsze dobranocki?
Jesli chcesz, podziel się z innymi tym sentymentalnym wspomnieniem:

San_Diego

Och, to oczywiście będę ja!!! ;) Otóż moją dobranocką wszechczasów są Fraglesy! I Rumcajs. I jeszcze Krecik. A Twoje ulubione?

San_Diego

a ja uwielbiam muminki i smerfy :)

San_Diego

A ja zawsze najbardziej lubiłam "Bolka i Lolka"... "Gumisie", "Muminki", "Smerfy"... itd.:)))

San_Diego

"Pomyslowy Dobromir", "Reksio" i "Mis Uszatek" - ja stawiam na polska kinematografie. Niech zyje Wytwórnia w Bielsko Bialej!!! Moge jeszcze wspomniec "Przygody kota Filemona", czy "Przygód kilka wróbla Cwirka"

San_Diego

a ja miałem zawsze słabość do gumisiów. jak byłem mały to niektóre odcinki znałem na pamięć :)
pozdrowienia

San_Diego

Smerfy, Gumisie i Troskliwe Misie ;). Scooby-Doo też dobry jest :)

San_Diego

Reksio, Muminki, Bolek i Lolek, Kot Filemon no może jeszcze Gumisie, wilk i zając (moja ulubiona):)

Rena_20

Hmmm...Na pewno Gumisie, Chip & Dail i oczywiście Kubuś Puchatek :)

Nanishii

Na pewno Muminki:) a także dużo bajek Disney'a
Pozdro

San_Diego

Najukochańsza? Zdecydowanie "Kubuś Puchatek" i "Smerfy".
Uwielbiałam jeszcze te wszystkie starsze "zlepki" Disney'a.
Natomiast nigdy nie lubiłam "Muminków", brr nie mogłam usiedzieć przed tv przy nich...

pozdr.

fredka

durzo by wymieniac n.in: smerfy, muminki, gumisie, wilk i zajac, brygada rr

fredka

"Smerfy", "Gumisie" i "Przygody Kaczora Donalda i Myszki Micky".

San_Diego

Moje ulubione dobranocki to były Gumisie i Smerfy! Na podwórku to były hity i wszyscy się w nie bawili! =)

Elisabet

ja uwielbiałam "Muppet Show,Fraglesy i Smerfy".Uwaga! Uwaga! Dla wszystkich miłośników niebieskich ludzików TVP1 znowu nadaje smerfastyczne dobranocki.Więc Smerfujcie przed telewizory...Najbardziej nie lubie "Krecika,Reksia oraz Wilka i Zająca"."Bolek i Lolek" jest gites,ale te odcinki w których mówią są bardziej ciekawsze i nie zapominajmy o "Zaczarowanym ołówku"!
A po Gumisiach mi został sok z gumijagód...Jami jami...:D:P

AntZ

Dzięki za te wszystkie szczere wspominki.
Ja dodaję jeszcze dobranocki z prawdziwymi lalkami, nierysunkowe - Miś Uszatek, Mały pingwin Pik Pok, Przygody Misia Colargola, Listonosz Pat, Strażak Sam, Berta, Kiwaczek....... Piękny jest świat dzieciństwa.

AntZ

Dzięki za wszystkie szczere wspominki.
Ja dodaję jeszcze dobranocki lalkowe - Przygody Misia Colargola, Miś Uszatek, Mały Pingwin Pik Pok, Listonosz Pat, Strażak Sam, Berta, Kiwaczek.
Miło jest powspominać.

San_Diego

Muminki

wre

Moja ukochana dobranocka to " Pszczółka Maja". Super są też "Smerfy", "Muminki", "Scooby Doo" i oczywiście fenomenalne "Kacze opowieści" z Kaczorem Donaldem na czele. Jednym z najlepszych aktorów wszech czasów:-)